Hemservice i Luleå

Letar du efter hemservice i Luleå området? Äldre personer kan av olika skäl behöva hjälp med vardagssysslor i hemmet, och det är det som kallas för hemservice. Många känner sig stressade över att behöva rusa mellan egna åtaganden och en äldre släkting, och den äldre personen upplever sig lätt vara till last. Lösningen är Veteranpoolen där äldre hjälper äldre, och fördelarna är många. Personerna i vår Veteranpool är glada att kunna hjälpa till och använda sin erfarenhet och kunskap, och familjen får hjälp och assistans enligt ett skräddarsytt schema.

Tjänstens anpassas efter behov, men kan hjälpa med:

  • Service – städ, tvätt och strykning, handla eller laga mat.
  • Socialt – aktivering, motivation, ledsagning, stimulans till självhjälp, glädjekälla i vardagen.
  • Övrigt – snöskottning, gräsklippning, målning, fönsterputs, enklare hantverk och mycket mer

Hur fungerar hemservice i Luleå?

Börja med att kontakta vårt lokala kontor och beskriv ditt eller dina anhörigas behov och önskemål. Utifrån det matchar vi uppdraget mot vår personal och tar givetvis hänsyn till både geografisk närhet och gemensamma intressen. Du som kund får alltid möjlighet att träffa vår personal innan du bestämmer dig, och kan på så sätt göra en egen bedömning av matchningen. Personkemin ska stämma och alla inblandade ska känna sig trygga och säkra med situationen. All vår personal bär alltid legitimation för att kunna styrka sin identitet för familjen och uppdragsgivaren. Du bestämmer själv uppdragets omfattning och längd, men vi ser gärna att varje besök pågår i minst en timme.

Varför ska vi välja Veteranpoolen?

Veteranpoolen har sedan starten 2007 erbjudit konceptet ”äldre hjälper äldre” med stor framgång. En av de stora anledningarna bakom framgången är att vi besitter gedigen erfarenhet om vad det innebär att vara och bli äldre, barn till äldre eller annan nära familjemedlem eller anhörig. Framgången bygger till stor del på:

  • Stor förståelse för vad ålderdom och åldrande innebär
  • Senior personal med personlig erfarenhet och igenkännande
  • Ökat socialt utbyte som bägge parter drar nytta av
  • Skräddarsydda lösningar efter individuella behov
  • Trygghet i kontinuerliga besök och hjälp i vardagen

Byt sysslor i hemmet mot umgänge

Tack vare Veteranpoolens hemservice och assistans i hemmet får familjen möjlighet att umgås och tillbringa tid tillsammans istället för att lösa vardagliga behov och sysslor såsom städning, tvättning, inköp av matvaror och tandläkarbesök. Vår personal hjälper gärna till med allt det som underlättar vardagen och bryter ensamheten, och vi följer med glädje med på läkarbesök, lagar och äter lunch, går en promenad eller tittar på tv tillsammans. Personalen från Veteranpoolen är inte stressade och har inte flera uppdrag efter varandra, utan kan i lugn och ro spendera tid med sin uppdragsgivare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN