Trädbeskärning i Luleå

Bor du i Luleå och har träd som behöver kärlek och omvårdnad, men känner dig osäker på hur du bäst skall göra det själv? Tveka inte att kontakta oss! Veteranpoolens medarbetare är extremt erfarna. Om du anlitat oss kan du vara säker på att dina träd kommer att skötas om av en person vet vad träd behöver. På så sätt kan vi garantera att dina träd år efter år kommer att fortsätta blomma vackert och leverera fin frukt.

Vi använder JAS-metoden

Vi på Veteranpoolen har anpassat oss efter det senaste kunskapsläget inom trädvetenskapen och använder oss därför av JAS-metoden när vi jobbar med dina träd, det vill säga under juli, augusti och september. Det är viktigt att inte stressa träden i onödan, så därför är det att föredra att jobba med dem när de som är mest tåliga innan vintervilan. Under den perioden är det också lättast att identifiera och behandla eventuella problem med löss eller andra skadedjur.

Gör så här för att boka trädbeskärning genom Veteranpoolen:

Om du vill att vi ska hjälpa dig kan du kontakta oss med en kort sammanfattning av hur uppdraget ser ut. Vi har en stor pool med veteraner med olika typ av kompetens, så om du berättar vilken typ av träd det är du vill ha hjälp med och ungefär hur många träd det rör sig om så matchar vi uppdraget mot rätt person. Denne kommer sedan att kontakta dig för att avtala tid för uppdragets genomförande. Tänk på att berätta om du har rätt typ av verktyg för jobbet hemma, annars ser vi till att vår medarbetare tar med sig sina egna.

Om du vill kontakta oss kan du antingen ringa vårt Luleåkontor för direkt hjälp eller använda intresseanmälan på hemsidan.

Trädbeskärning och RUT-avdrag

Sedan augusti 2016 omfattas trädbeskärning av RUT-avdraget. Berätta om du vill använda RUT-avdraget, så hjälper vi dig med det. Observera dock att om du vill ha hjälp med att transportera bort trädgårdsavfallet efter utfört arbete så omfattas den delen av jobbet inte av RUT-avdraget, men resten kan du givetvis göra avdrag för som vanligt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN