Gräsklippning i Luleå

Behöver du hjälp med gräsklippning i Luleå? Veteranpoolen hjälper dig med alla typer av trädgårdsarbete som att klippa både gräs och häckar, rensa rabatterna, beskära träd eller köra bort avfall. Vi erbjuder erfarna hantverkare och målare som kan hjälpa till om du behöver måla om fönsterkarmarna eller bygga till ett trädgårdsskjul för din gräsklippare. Vi hjälper gärna till med både större helrenoveringar till löpande gräsklippning. Veteranerna i vår pool har många års erfarenhet och kunskap, och våra tjänster anpassas alltid efter just dina behov och önskemål.

Det som är unikt med våra veteraner är att de vill dela med sig av sin kompetens och sin tid. Ingenting är för stort eller litet, allt görs med samma noggrannhet och kompetens. Så varför inte passa på att bygga det där skjulet eller kanske boka in en städning och få mer tid för annat.

Vi använder dina redskap så skulle du sakna något så hör bara av dig om det. Inom poolen finns de flesta verktyg att hyra och är det något som behöver köpas till så kan vi hjälpa dig med det.

Hur mycket kostar det att boka gräsklippning eller andra trädgårdstjänster?

Olika uppdrag kostar olika mycket beroende på omfattning och tidsram. Beroende på hur stor gräsmatta du har, hur många rabatter du behöver hjälp att rensa och hur lång häck du behöver få klippt. Kontakta oss genom att göra en intresseanmälan här på hemsidan eller genom att ringa eller besöka vårt lokala kontor här i Luleå, så diskuterar vi tillsammans fram en arbetsplan och en tillhörande kostnadsuppskattning. Utifrån vad du berättar vad du vill ha gjort och vilka behov du har så matchar vi dig med en av våra veteraner som kan lösa dina problem. Ni kan sen planera när, var och hur uppdraget ska utföras så att det blir som du vill ha det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN