Städning i Luleå

Söker du efter städhjälp i Luleå? Kontakta oss på Veteranpoolen – resurserna i vår pool har lång erfarenhet av städning i hemmet och kunskap som ofta hängt med genom generationer. Tillsammans med ny kunskap och moderna teorier blir detta en oslagbar kombination för städning av just din bostad. Du som kund kan känna dig trygg med våra veteraner som alla är pålitliga och ordentliga, och vi lovar att du blir nöjd med resultatet. Vi erbjuder städhjälp i hela Luleå med omnejd.

Dina behov står i fokus

Veteranpoolen erbjuder städning med dina behov i fokus och vi utför utan problem både enstaka storstädningar och återkommande uppdrag på kontinuerlig basis. Vi kan bland annat hjälpa till med följande:

 • Dammsuga golv och mattor
 • Moppa golv
 • Putsa speglar
 • Tömma papperskorgar
 • Dammtorka möbler, lampor, hyllor bland mycket annat
 • Torka av köksskåp och vitvaror
 • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar och handfat

Fönsterputs kan beställas separat.

Beställ hemstädning via Veteranpoolen

Kontakta ditt lokala kontor i Luleå direkt och beskriv dina önskemål, eller hör av dig till oss via intresseanmälan här på hemsidan. Genom att vara tydlig med dina önskemål har vi större möjlighet att matcha just rätt veteran till uppdraget och ni sätts sedan i kontakt.

Städningens omfattning

Det tar olika lång tid att städa olika bostäder beroende på planlösning, möblering och önskemål. Efter den första städningen kommer vi kunna göra en utvärdering och få en klarare bild av hur lång tid det tar att städa just din bostad efter dina behov.

Kom ihåg inför städning

Det kan vara bra att verifiera att du har fungerande städutrustning hemma, som till exempel en fungerande dammsugare och en golvmopp, dammtrasa och liknande. Om du saknar viss utrustning hjälper vi till att köpa in rengöringsmedel och utrustning om du skulle vilja det.

Vanliga frågor om städning i hemmet

 1. Hur fungerar RUT-avdrag vid städning i bostaden?
  Du kan göra RUT-avdrag för upp till 50 % för hemstädning.
 2. Måste jag vara hemma när ni utför städningen?
  Nej, du behöver inte vara hemma när vi utför uppdraget.
 3. Hur mycket kostar det?
  Du betalar per arbetad timme och timpriset varierar något mellan olika orter.
 4. Kan samma veteran utföra städningen varje gång?
  Ja, vi gör vårt bästa för att samma kunniga person ska kunna utföra uppdraget varje gång.
 5. Vilken bakgrund har de veteraner som ingår i Veteranpoolen?
  Veteranerna har alla olika livshistoria och bakgrund. Några har arbetat inom städbranschen tidigare medan andra har skaffat sig stor erfarenhet och kunskap på annat sätt.
Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN