Snickare i Luleå

Behöver du hjälp med snickeri i Luleå? De erfarna snickare vi har i vår veteranpool utför arbetet noggrant oavsett om det gäller att bygga om eller bygga helt nytt. Vi tillhandahåller kunniga yrkessnickare med många års erfarenhet av branschen för hjälp med all typ av snickeriarbete. Vi kan även hjälpa till med inköp av material och frakt av byggmaterial, samt med bortforsling av avfall. På så sätt är vi delaktiga och hjälper till i hela processen.

Exempel på arbetsuppgifter vi kan utföra:

  • Konstruktion av ny altan
  • Byte av dörrar
  • Byte av fönster
  • Uppsättning eller nertagning av innerväggar
  • Byte av fasadpanel

Vi arbetar med de verktyg som du erbjuder. Om du skulle sakna mer avancerade verktyg som motorsåg, slipmaskin eller borrhammare kan du hyra dem genom oss, i de fall sådana typer av verktyg skulle behövas för att genomföra arbetet.

Hyr enkelt snickare i Luleå genom Veteranpoolen:

Kontakta oss direkt på vårt lokala kontor i Luleå eller använd enkäten för intresseanmälan här på hemsidan. Beskriv vad du behöver ha hjälp med och hur tidsramen ser ut, så matchar vi dina behov och önskemål mot resurserna i vår pool för att hitta rätt individ för uppdraget. Du kommer sedan bli kontaktad direkt av veteranen och tillsammans går ni igenom arbetet varpå du tar emot en offert.

Veteranerna arbetar med stor entusiasm och yrkesstolthet, eftersom de känner att de kan och vill, aldrig för att de måste. Veteranpoolen bygger på att man jobbar enligt sina egna villkor och att det alltid är frivilligt att tacka ja till ett uppdrag. Det betyder mycket för veteranerna i vår pool att få sin kompetens och kunnighet efterfrågad samt att kunna använda den nu lediga tiden till att hjälpa någon. Veteranerna är alla ålders- eller avtalspensionärer med stor kompetens och erfarenhet kombinerat med kraft och en vilja att hjälpa till som de via oss ställer till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN