Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Lund

Har du en fastighet i Lund som är i behov av service?
Hos Veteranpoolen finns den kompetenta resursen du söker.
Av erfarenhet känner vi till att det finns många enskilda fastighetsägare som har behov att få hjälp med löpande fastighetsunderhåll. Det kan vara saker som ska ses efter på mer eller mindre daglig basis men det kan också finnas behov av extrahjälp i semestertider eller i samband med att det ska utföras en mer omfattande renovering.
Hos oss på Veteranpoolen i Lund hittar du ett tryggt alternativ. Du kan utnyttja allt det kunnande och erfarenhet som våra fastighetsskötare har hunnit skaffa sig under många år som yrkesmän eller när de skött sin egen fastighet. Vi är flexibla och anpassar våra tjänster efter era önskemål.

Det vi framför allt kan hjälpa till med är exempelvis:

  • Trädgårdsskötsel
  • Skotta snö
  • Rensa rabatter och grusgångar
  • Kratta löv och forsla bort trädgårdsavfall
  • Byte av lampor inne och ute
  • Hålla efter soprum och tvättstuga
  • Städa trapphus
Så här enkelt är det att anlita fastighetsservice via Veteranpoolen:

Fyll i webbformuläret här på hemsidan och beskriv ditt ärende så återkommer vi till dig så snart vi kan. Du kan också ringa direkt till vårt kontor i Lund och framföra ditt ärende. Försök att beskriva fastigheten och era speciella behov och önskemål så utförligt som möjligt.
Detta tjänar sedan som underlag när vi efter vårt samtal försöker att hitta en veteran med matchande kompetens bland våra resurser inom fastighetsservice. När rätt person för uppdraget är funnen kontaktas du av denne.
Ni går tillsammans igenom vad som ska göras och vi kommer med en offert så fort som möjligt. När vi är överens sätter jobbet igång enligt dina önskemål.
Det är alltid samma veteran från Veteranpoolen som sköter dina återkommande uppdrag. God lokalkännedom innebär att våra fastighetsskötare kan arbeta mer effektivt.

Samtliga veteraner som arbetar för Veteranpoolen är pensionerade yrkesmän och professionella med stor erfarenhet och kunskap. De har fortsatt att erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och väljer ut sina uppdrag efter intresse och tillgänglighet. Det innebär att din fastighetsservice som du anlitar via oss alltid är motiverad, pålitlig och speciellt anpassad efter just era behov.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN