Välkommen till oss på Veteranpoolen i Lund

Vill du ha mer tid för det du älskar och lägga mindre tid på alla tråkiga måsten? Veteranpoolen i Lund är gärna din lösning. Våra erfarna veteraner erbjuder allt från trädgårdsskötsel till hantverk, fixartjänster och städning. Men också ledsagning och omsorgstjänster. Drar du nytta av RUT- och ROT-avdraget får du dessutom hjälp till ett överkomligt pris.

Låt oss ta hand om det praktiska, så du kan fokusera på livets nöjen. Välkommen att kontakta oss idag så berättar vi mer om timpriset efter skatteavdraget och lediga tider för just dig. Vi hörs!

Kontakta oss

Telefon

046 – 272 60 90 visa numret

lund@veteranpoolen.se

Vill du bli jobbonär hos oss i Lund?

Är du pensionär och redo för något nytt? På Veteranpoolen i Lund söker vi dig som är redo att ta dig an utmanande och roliga uppdrag, utan att låsa upp dig.

Vi erbjuder sociala och flexibla extrajobb inom trädgårdsskötsel, hantverk, fixartjänster, städning, omsorg, ledsagning. Dessutom har vi spännande bemanningsuppdrag på företag som väntar på just dig. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba och vilka uppdrag du vill ta.

Så oavsett vad du är bra på, så har vi ett jobb för dig. Och det är enkelt. Gör en spontanansökan idag, helt utan krångligt CV. Vi hör av oss till dig inom en vecka och berättar mer. Varmt välkommen!

Bemanna upp med oss på företaget

Behöver ditt företag flexibla och tillförlitliga lösningar? Veteranpoolen i Lund står redo att hjälpa till. Vi löser allt från semestervikariat till sjukdomsfall och säsongstoppar.

Och det bästa av allt – vi erbjuder en smidig och enkel lösning där du bara betalar per timme, oavsett om ditt behov varierar månad för månad. Dessutom vågar vi nästan lova att vi har alla kompetenser du kan behöva hos oss. Mer flexibelt än så blir det inte.

Låt oss ta hand om ditt företags behov medan du fokuserar på det du gör bäst. Kontakta oss idag – för en snabb och enkel lösning på dina bemanningsbehov.

Veteranpoolen Lund

Vi servar följande kommuner
 • Kävlinge
 • Lund
 • Bjärred
 • Lomma
 • Staffanstorp
Adress :
Råbylunds Gård, Prästavägen 12, 224 80, Lund
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt
Lediga jobb
 • Snacka jobb med oss i Lund

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen att bli jobbonär hos oss på Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer själv ut vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Lund
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan