Barnvakt i Lund

Är er familj bosatt i Lund och i behov av barnvakt?
Vi på Veteranpoolen i Lund kan hjälpa er med barnvaktsservice i enlighet med era unika behov.
Vår personal består av trygga och pålitliga veteraner med yrkesbakgrund inom barnomsorg och pedagogik. Andra har erfarenhet av egna barn.
Vår veteran känns ofta som en extra farmor eller mormor som alltid finns till hands och kan rycka in med kort varsel när det finns behov.
Det kan gälla allt ifrån hämtning från skola eller dagis, till passning under helger och kvällar då ni föräldrar kanske måste jobba över eller skall gå på fest.

De som arbetar hos oss med barnpassning kan till exempel hjälpa till med att:

  • Hämta barn i skola eller förskola
  • Laga mat och mellanmål
  • Läsa läxor
  • Finnas till hands i ert hem under kvällar och helger
  • Hämta och skjutsa till fritidsaktiviteter

Så här finner ni er familjs barnvakt hos Veteranpoolen i Lund:

Börja med att fylla i en intresseanmälan som ni hittar här på hemsidan, eller ring direkt till vårt lokalkontor. Beskriv ert ärende och er familjs behov. Vi vill gärna veta hur stor familj ni har, hur många barn som finns, och om dessa har några särskilda behov.
Utifrån er beskrivning kan vi skapa oss en bild av uppdragets omfattning, och matcha denna mot våra resurser för att hitta en barnvakt som passar just er familj bäst. Vi väljer ofta ut fler än en för att ni skall få fler att välja mellan. Vi ordnar givetvis ett personligt möte med kandidaterna så att vi kan hitta någon som ni känner er helt trygg med.
Vi ser till att det är samma barnvakt som sedan kommer på återkommande uppdrag från er, allt för er familjs bekvämlighets skull.

Våra veteraner är alla skickliga och erfarna barnvakter som passerat pensionsåldern men fortsatt att arbeta för att de vill och kan. De väljer själva ut sina uppdrag efter intresse och tillgänglighet, vilket betyder att ni kan vara säkra på att få hjälp av en motiverad och pålitlig barnvakt när ni anlitar Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN