Gräsklippning i Lund

Har du en stor trädgård i Lund och behöver hjälp med gräsklippning?
Vi på Veteranpoolen i Lund kan se till att du får hjälp av en trädgårdsmästare med stort kunnande och många års gedigen erfarenhet av trädgårdsarbete.
Vi kan hjälpa till med alla delar av arbetet som exempelvis den stora vårstädningen eller häckklippning när det behövs.

Det enda du behöver se till själv är att dina trädgårdsredskap är i ordning. Skulle det fattas något hjälper vi gärna till med att skaffa det som behövs för arbetet. Genom oss kan du till exempel hyra en gräsklippare, om det skulle behövas.

Här får du några exempel på vad vi på Veteranpoolen kan hjälpa till med:

  • Klippa gräs och buskar
  • Kratta gångar
  • Kratta och forsla bort höstlöv
  • Rensa ogräs i rabatt och plantering
  • Vår-och höststäda trädgården

Så här går det till när du vill beställa trädgårdsarbete från Veteranpoolen i Lund:

Du ringer till vårt lokalkontor och berättar om ditt ärende, eller fyller i vår intresseanmälan här på hemsidan. Beskriv din trädgård och vilka sysslor du vill ha hjälp med, samt om det gäller återkommande uppdrag eller en engångstjänst.
När vi har dina uppgifter hittar vi en lämplig veteranträdgårdsmästare för arbetet som sedan kontaktar dig. Ni går tillsammans igenom arbetet. Med detta som underlag skickar vi sedan en offert till dig för godkännande. När vi är överens om villkoren kan vi börja jobba på en gång!

Vi på Veteranpoolen i Lund
Veteranerna som erbjuder sina tjänster via oss på Veteranpoolen är alla pensionerade yrkesutövare med lång erfarenhet av och kunskap inom trädgårdsarbete. De har fortsatt att arbeta även efter pensionen för att de vill och kan. De väljer själva ut vilka uppdrag de är intresserade av och vill åta sig, vilket också garanterar dig en ansvarsfull och tjänstvillig trädgårdsmästare när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN