Snickare i Lund

Söker du efter en snickare i Lund?

Hos Veteranpoolen har vi kompetensen du behöver. Veteranpoolens tjänster baseras på kompetensen hos professionella snickare och andra som på annat sätt har skaffat sig långvarig erfarenhet av att utföra snickeriarbeten. De är beredda att hjälpa till när du behöver det. Inget projekt är för stort eller litet.

Att sätta igång ett bygge kräver en hel del förberedelsearbete. Genom oss kan du få den hjälp du behöver även i den här delen. Vi kan hjälpa dig med förberedelserna allt ifrån att skaffa fram ritningar till materialinköp. Dessutom kan vi hjälpa till med transport av byggmaterial och eventuellt byggavfall och att se till att du får svar på alla andra frågor som har med bygget att göra.

Några exempel på byggarbeten som vi kan hjälpa till med:
  • Bygga en ny altan
  • Byta ut gamla fönster
  • Ta ner gamla innerväggar och sätta upp nya
  • Byta fasadpanel
  • Bygga eller byta ut bastu

Så här går det till när du vill ha hjälp av Veteranpoolen i Lund:

Du fyller i webbformuläret intill där du beskriver ditt projekt, eller så ringer du direkt till oss på kontoret i Lund och berättar vad det är du vill ha utfört.
Så snart vi vet vad du har för önskemål ser vi till att den snickare i vår resurspool som är mest lämpad för just din typ av uppdrag kontaktar dig. Ni gör sedan gemensamt upp en plan för uppdraget, vad som skall göras och när. Med det underlaget lämnar vi en offert till dig. Så snart du accepterat denna sätter arbetet igång utan dröjsmål.

Bra för dig att veta som anlitar Veteranpoolen

Alla våra snickare är skickliga och erfarna människor som passerat pensionsåldern men fortsatt att arbeta och erbjuda sina tjänster och sin kunskap. De arbetar för att de vill och kan, och väljer själva vilka uppdrag de åtar sig. Därmed kan du anlita våra tjänster tryggt förvissad om att just den hjälpen du får är motiverad och noggrann.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN