Målare i Lund

Behöver du hjälp med måleritjänster i Lund med omnejd? Låt en erfaren målare på Veteranpoolen ta hand om jobbet åt dig. Vi kan hjälpa dig med alla sorters måleriarbeten; stora eller små spelar ingen roll.

Hos oss på Veteranpoolen i Lund har vi uteslutande professionella yrkesmålare eller personer som har mycket stor erfarenhet av att utföra alla typer av måleriarbeten.

Ett bra utfört måleriarbete ställer krav på en hel del förarbete. Det kan handla om slipning och spackling; om att täcka golv, fönster, lister och tunga möbler. Det gäller också att hålla redskapen rena med målartvätt. Allt detta kan du få hjälp med när du anlitar oss. Vi kan även hjälpa till med att inhandla färg eller skaffa mer avancerade redskap som krävs, vid förfrågan.

Ibland kan till exempel arbetet kräva att man måste ha någon form av ställning för att nå till de ytor som ska målas. Det kan vi ordna.

Här nedan ger vi dig några exempel på vilken typ av målerijobb Veteranpoolen i Lund kan hjälpa dig med:

  • Ytterväggar och fasader
  • Fönsterlister
  • Innerväggar och listverk
  • Altan och uteplats
  • Staket och grindar
  • Möbler
Det är enkelt att anlita Veteranpoolen i Lund. Så här gör du:

Fyll i intresseformuläret här på hemsidan där du också beskriver ditt ärende, eller ring till vårt lokalkontor i Lund och berättar vad det är du vill ha hjälp med.

När vi vet vad det är du vill ha hjälp med tittar vi igenom vår pool av veteraner för att hitta en veteranmålare som passar just ditt uppdrag.Vår veteran tar därefter kontakt med dig så fort som möjligt. Ni träffas och går gemensamt igenom vad det är som ska göras.
Vi ser sedan till att du får en offert från vårt kontor här i Lund. När vi är överens sätter jobbet igång.

Målarna som erbjuder sina tjänster via oss i Veteranpoolen är alla skickliga personer med lång erfarenhet av måleri. De har passerat pensionsåldern men fortsatt att arbeta för att de vill och kan. Det här innebär också att du alltid kan vara säker på att få pålitlig och tjänstvillig hjälp när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN