Städning i Lund

Du som bor i Lund med omnejd kan nu få garanterat erfaren hjälp med städningen av ditt hem.
Vi på Veteranpoolen baserar vår verksamhet på erfarna människors kompetens och kunskap.
Hos oss finns många lokalvårdare som erbjuder sina tjänster till just dig.

Anlitar du oss för kontinuerligt uppdrag är det givetvis samma person som kommer hem till dig varje gång. Det är du som bestämmer vad du vill ha hjälp med, vi är flexibla och anpassar vår tjänst efter dina önskemål.

Detta ingår i en vanlig veckostädning av Veteranpoolen, vi:

  • Dammsuger golv och mattor
  • Våttorkar
  • Putsar alla speglar och dörrglas.
  • Dammtorkar möbler och hyllor
  • Rengör köksskåp och vitvaror
  • Städar badrum/toalettutrymme

Vill du ha hjälp med fönsterputs kan detta beställas separat av oss.

Vi använder oss av det städmaterial du tillhandahåller, men kan också hjälpa till om det är något särskilt som saknas. Har du till exempel inte en dammsugare kan du få hyra den av oss.

För att beställa städning från Veteranpoolen i Lund går du tillväga på följande enkla sätt:

Fyll i intresseanmälan här på hemsidan. Berätta om ditt ärende och beskriv uppdragets omfattning, så återkommer vi till dig så snart sm möjligt. Du kan även kontakta oss direkt genom att ringa till lokalkontoret i Lund. Vi vill gärna att du beskriver hur stort ditt hem är och hur ofta du tror att du behöver hjälp, eller om det endast gäller ett engångsuppdrag.

När vi fått en bild av hur städuppdraget ser ut ber vi en lämplig veteran att kontakta dig och att ni tillsammans bestämmer vad det är som ska göras. Efter detta skickar vi dig en offert, när denna är accepterad så kan arbetet börja på din signal.
Tänk på att det kan ta olika lång tid att städa beroende på hur det ser ut därhemma. När vi har städat en gång har vi bättre underlag för att göra en tidsuppskattning av det kontinuerliga uppdraget.

De veteraner som erbjuder sina tjänster via oss i Veteranpoolen är människor som besitter stor kunskap och skicklighet sm bara kan fås genom lång yrkeserfarenhet. Våra lokalvårdare har passerat pensionsåldern men fortsatt arbeta för att de vill och kan. Våra veteraner disponerar själva över sin tid och väljer sina uppdrag efter tid och intresse. Detta är en kvalitetsgaranti även för dig, när du anlitar våra tjänster vet du att du får en motiverad och pålitlig hjälp i hemmet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN