Trädbeskärning i Lund

Har du en villaträdgård eller annan typ av tomt i Lund med träd som behöver behandlas eller beskäras? Hos oss på veteranpoolen hittar du den kompetens som behövs. Att beskära och behandla träd kan vara både svårt att göra rent praktiskt, men också en hel vetenskap om det ska bli bra. För det man vill med sina träd är ju att de ska stå prydligt i ens trädgård under många år framöver, och ges förutsättningar att ge den bästa möjliga frukten.

JAS-metoden för beskärning av träd

Om du vill att dina träd ska må så bra som möjligt, och vill minimera mängden skadedjursrelaterade problem, är JAS-metoden det bästa alternativet. JAS-metoden innebär att träd mår bäst av att beskäras när de är som starkast. Och som starkast är de under sensommarmånaderna. Det är då det är optimalt att göra ingrepp på dem, inklusive kapning av grenar om så behövs.

Gör så här för att boka trädbeskärning genom Veteranpoolen:

Vi hjälper dig gärna med trädbehandling och trädbeskärning i Lund. För att kunna göra det, och för att hitta rätt person och kompetens för jobbet, är det bra om du redan när du kontaktar oss berättar vad det är som ska göras, på vilken typ av träd och hur många de är. Du når oss antingen genom att använda intresseanmälan på hemsidan eller genom att ringa lokalkontoret i Lund.

Använda RUT-avdraget

Tidigare har trädbeskärning inte omfattats av RUT, men sedan augusti 2016 har det ändrats, och du kan nu få skattereduktion på trädbeskärning. När du kontaktar oss är det bra om du säger till direkt om du vill nyttja RUT-avdraget. Vi fixar allt det praktiska kring avdraget, och vi fakturerar dig vad det kostar efter avdraget.

De grenar vi kapar och de löv som fälls kan vi hjälpa dig köra till soptippen. Om du väljer att anlita oss även för detta vill vi dock göra dig uppmärksam på att det inte ryms inom ramen för RUT, så du får inte göra avdrag för den delen av arbetet, till skillnad från själva trädbeskärningen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN