Fönsterputs i Lund

Söker du hjälp med fönsterputsning i Lund?
Veteranpoolen kan hjälpa dig.
Våra fönsterputsare är alla veteraner med lång erfarenhet av och skicklighet inom fönsterputsning.
Vi kan ofta anlitas med kort varsel och arbetar effektivt och flexibelt.

Vi använder oss av de redskap och rengöringsmedel som du ställer till vårt förfogande när vi utför vårt uppdrag hemma hos dig. Skulle du behöva komplettera redskapen hjälper vi gärna till med inköp vid förfrågan. Om det behövs, kan vi också hyra ut mer avancerade redskap som kan krävas.

Du kan själv göra så att vårt jobb går fortare genom att plocka bort gardiner, blomkrukor, prydnadsföremål och annat från fönstren innan vi kommer, men vi gör gärna även detta åt dig.

Anlita Veteranpoolens fönsterputs i Lund så här:

Fyll i intresseanmälan som du hittar här på hemsidan eller ring direkt till vårt lokalkontor och framför ditt ärende.
Vi behöver veta lite om huset och fönstren. Hur många och hur stora de är, om det är två- eller treglasfönster, hur högt upp de sitter och vad för stege som krävs för att nå dem.
När vi känner till dina önskemål ser vi till att en lämplig veteran kontaktar dig och tillsammans med dig bestämmer när och hur jobbat ska göras.
Med den informationen som bakgrund utformar vi en offert för ditt godkännande. När du accepterat denna kan uppdraget utföras på din signal. Vill du anlita fönsterputsare för ett kontinuerligt uppdrag så ser vi till att det är samma veteran som kommer hem till dig varje gång. God lokalkännedom underlättar och effektiviserar vårt arbete hos dig.

Fönsterputsarna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är alla pensionärer med stor erfarenhet och kunskap. Våra veteraner har valt att arbeta vidare efter pensionen för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och åtar sig uppdrag efter tillgänglighet och intresse. På så sätt kan du vara säker på att alltid få motiverad och pålitlig hjälp när du anlitar Veteranpoolens tjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lund
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN