Gräsklippning i Mariestad

Låt Veteranpoolen hjälpa dig fixa den grönaste gräsmattan i kvarteret! Att boka gräsklippning är enkelt, och en av våra mest populära tjänster. Vi kan snabbt hjälpa till när tiden blir knapp, eller arbetet lite för tungt för att klara på egen hand.

Hos oss bestämmer du själv hur ofta du vill ha hjälp. Vi kan ta hand om gräsklippningen hela säsongen, semesterperioden eller så ofta du önskar. Oavsett om gräsmattan är stor eller liten, om det gäller villan, sommarstugan eller kolonilotten, hjälper vi dig gärna. Tillsammans gör vi en plan, utan att du låser upp dig. Lite som en prenumeration på en välskött trädgård, utan den krångliga biten!

Gräsklippning prisvärt genom Veteranpoolen

Visste du att gräsklippning, och de flesta andra tjänster, innefattas av RUT-avdraget? Det gör våra trädgårdstjänster mycket prisvärda. Komplettera din bokning med häcklippning, trädbeskärning eller någon annan trädgårdstjänst! Veteranpoolen har även erfarna snickare och målare för dig som vill bygga ny altan eller måla om fasaden. Våra trygga, erfarna veteraner har många års erfarenhet och vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Mariestad
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN