Målare i Mölndal

Målare i Mölndal

Målning från grunden eller uppfräschning genom ommålning? Anlita Veteranpoolens målare i Mölndal som alltid levererar ett fint resultat på dina ytor. Inget uppdrag är för stort eller för litet: allt från enklare målning av snickerier till totalrenovering med målning av väggar, tak, fönster och lister. Vi matchar alltid uppdraget med rätt fackman bland våra målare i Mölndal.

Målare i Mölndal med lång erfarenhet

Våra veteraner har lång erfarenhet i sitt yrke och hjälper dig sätta ny färg inne och ute. Veteranpoolens målare är proffs – fackmän med lång erfarenhet av alla typer av måleri. Från målning av väggar, fönstermålning och fasadmålning till noggrann snickerimålning. Alltid trygga fackmannatips för materialval och färgval så ta gärna chansen att ta hjälp med rådgivning inför ditt måleriprojekt. Glöm inte att förarbetet ofta är avgörande för ett bra slutresultat. Gör det enkelt för dig och låt oss ta hand om att skrapa, spackla, slipa, målartvätta samt maskera de ytor som inte ska få färg på sig.

Anlita oss exempelvis för att:

 • Måla om huset
 • Måla altaner och staket
 • Måla om trä- och putsfasader
 • Måla betonggolv
 • Ge nytt liv åt trappor med färg
 • Måla innerväggar
 • Sätta färg på lister och fönster
 • Måla om köksluckor

Tips från våra målare! Behöver du hjälp med inköp av material eller bortforsling av avfall? Detta kan våra målare i Mölndal utföra det.

Så skapar vi trygg arbetsmiljö för våra målare

Trygghet är förutsättning för ett fint slutresultat. Därför skapar vi de allra bästa förutsättningarna genom en trygg och säker arbetsmiljö för våra målare i Mölndal. Följande gäller för att vi ska kunna utföra målerijobbet:

·         Kan inte arbetsytorna nås med hjälp av vanlig trappstege? Då kan hyra av en målarställning kan vara aktuell

·         Rådgör gärna med oss om du är osäker på vad som eventuellt behövs till ditt projekt

Vi hanterar ditt ROT-avdrag

Passa på att använda dig av ditt ROT-avdrag när du anlitar våra målare i Mölndal! Meddela oss att du är intresserad av ROT-avdrag så tar vi hand om pappersarbetet. Det kan inte blir enklare! Detta gäller för målartjänster i Mölndal:

 • Som privatperson kan du göra ROT-avdrag
 • Skattereduktion gäller 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor.
 • Bor du i eget hus gäller ROT-avdraget för såväl fasadmålning som målning inomhus
 • Bor du i bostadsrätt gäller ROT-avdraget för invändig målning.

Mer information om gällande regler för ROT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Enklaste vägen till målare i Mölndal

Steget från tanke till ett snyggt, fräscht slutresultat är inte långt som kund hos Veteranpoolen. Kontakta oss via formuläret så återkopplar vi strax. Du kan även ringa vårt lokalkontor i Mölndal! När vi har alla detaljer får du en tydlig offert baserad på detaljer och önskemål. Därefter handplockar vi fackmän för målning i Mölndal enligt tidsplan.

Välkommen som kund hos Veteranpoolen Mölndal, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Mölndal
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN