Veteranpoolen Mölndal

Vi servar följande kommuner
 • Mölndal
 • Mölnlycke
 • Lindome
 • Kållered
 • Tulebo
 • Balltorp
 • Pixbo
Adress :
Norra Ågatan 26C, 431 35, Mölndal
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

Lunchstängt 12:00-13:00

Kontaktpersoner
Fredrik Linnér
Fredrik Linnér 031-217730
Lediga jobb
 • Erfaren redovisningsekonom sökes till härligt företag i Krokslätt!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som redovisningsekonom på ett framgångsrikt familjeföretag i Krokslätt.  Företaget är verksamma inom redovisning och erbjuder personliga ekonomer till företag inom ett flertal olika branscher.

  Du kommer att sitta i ljusa fräscha lokaler i Krokslätt med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Här arbetar man teambaserat så du har alltid någon att fråga men du får individuellt kundansvar. 

  Du erbjuds flexibla arbetstider, härliga kollegor och en god arbetskultur!

  Arbetsuppgifterna är varierande och omväxlande. För att du ska trivas på detta uppdrag och bli framgångsrik i rollen har du dokumenterad erfarenhet av löpande bokföring. Du kommer att ta emot och registrera fakturor, hantera leverantörs- och kundreskontra, samt se över både månadsavstämningar och momsredovisning. 

  Har du erfarenhet av inkomstdeklarationer och bokslut är det något vi värdesätter och uppskattar. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat i Vismas programpark eller Fortnox är det mycket meriterande.

  Omfattning/start: Uppdraget är tänkt att starta relativt omgående där du under två månader får möjlighet att jobba antingen deltid om du vill det, eller heltid om det passar bättre. Efter dessa två månader är tanken att tjänsten övergår till ett löpande uppdrag där du arbetar ungefär 2 dagar i veckan. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Mölndal
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan