Veteranpoolen Mölndal

Vi servar följande kommuner
 • Mölndal
 • Mölnlycke
 • Lindome
 • Kållered
 • Tulebo
 • Balltorp
 • Pixbo
Adress :
Norra Ågatan 26C, 431 35, Mölndal
Öppettider:
 • måndag 08:00-16:30 tisdag 08:00-16:30 onsdag 08:00-16:30 torsdag 08:00-16:30 fredag 08:00-16:30 lördag Stängt söndag Stängt

Lunchstängt 12:00-13:00

Kontaktpersoner
Wilmer Melander
Wilmer Melander 031-217730
Lediga jobb
 • Socialt och roligt uppdrag som butik- och lagermedarbetare!

  Vi söker nu dig som vill jobba extra som butik- och lagermedarbetare. Vår kund är ett företag med internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar inom bygg- och ventilationssektorn.

  Uppdraget gäller allmänna butiksuppgifter samt till viss del lagerarbete i kundens lokaler i Mölndal. Du erbjuds upplärning för att känna dig bekväm med arbetsuppgifterna men erfarenhet av byggbranschen och/eller fastighetsbranschen och dess produkter är meriterande. Har du truckkort är det meriterande men inget krav. 

  Omfattning/start: Kund är flexibel och det finns möjligheter att anpassa uppstart efter dina önskemål (start v.32 men gärna upplärning innan dess). Tjänsten innebär 75% och det kommer vara måndag-fredag 6.30-13.30. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Mölndal
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan