Hemservice i Mölndal

Hemservice i Mölndal

Anlita Veteranpoolen för trygg och kompetent hemservice i Mölndal. Det betyder hjälp och stöd inom områden som att handla, städa, göra ärenden eller kanske stryka tvätten? För vem passar denna tjänst? Du kan vara anhörig till en äldre person som kan behöva stöd i vardagen. Kanske behöver du själv hjälp med sysslor som tidigare var självklara att klara själv. Med RUT-avdraget blir det dessutom en extra förmånlig tjänst.

Omsorg är grunden till vår hemservice i Mölndal

Hemservice är en tjänst där våra veteraner kan stötta upp och vara ett vardagsstöd. För dig eller en anhörig. Vad som ingår i vår hemservice i Mölndal utgår efter kundens egna önskemål och behov. För att det ska kännas som en trygg tjänst är det i största möjliga mån samma veteran eller veteraner du möter i varje besök. Bekanta ansikten och trygga rutiner är en viktig grund. Vi kan exempelvis hjälpa till med:

  • Service hemma: städ, tvätt & stryk, handla och laga mat
  • Stöd vid sysslor: gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk
  • Stöd vid ärenden: hjälp vid utflykter, promenader eller stöd vid besök på bank och vårdcentral

Hemservice och RUT-avdrag?

RUT-avdrag är självklart intressant, men går det att kombinera med hemomsorg i Mölndal? Svaret är ja, men det beror på vad du behöver för typ av stöd. RUT är begränsat till vissa typer av hushållsnära tjänster och exakt vilka hittar du på Skatteverkets hemsida. Kontakta oss gärna så reder vi ut det tillsammans. Här listar vi några av de vanligaste insatserna inom hemservice hos Veteranpoolen:

  • Hjälp med personlig hygien samt av- och påklädning
  • Stöd vid promenader och vissa ärenden på stan
  • Stöd i vardagssysslor som att betala räkningar och enkel matlagning
  • Matning och högläsning
  • Att vaka över person i förvirrat tillstånd

Boka trygg hemservice i Mölndal

Trygghet för kunden är avgörande vid denna typ av tjänst. Vi är därför mycket noga i vårt urval och vem som ska utföra uppgifterna hos dig eller hos din anhörig. I ryggen finns Veteranpoolens unika koncept där ”äldre hjälper äldre”. Vi ser gärna att vår veteran delar intressen med mottagaren av vår hemservice i Mölndal. Att vår resurs gärna bor nära. Vår personal bär självklart alltid legitimation som kan visas upp vid behov.

Välkommen att kontakta oss vid intresse och vid behov av hemservice i Mölndal. Fyll i en intresseanmälan här på webben eller ring oss. Vi lyssnar in dina önskemål för att sedan matcha med en lämplig veteran.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Mölndal
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN