Städning i Mölndal

Städning i Mölndal

Skapa luft i tillvaron genom professionell städning i Mölndal. Ägna helgerna åt det du egentligen längtar efter – och med hjälp av våra veteraner kan du bekvämt komma hem till ett nystädat hem! Hos Veteranpoolen bokar du smidigt in städning i Mölndal som matchar dina önskemål. Allt från löpande vecko- eller månadsstädning till flyttstädning och grovstädning efter säsong. Självklart kan du använda dig av ditt RUT-avdraget, som gör vår städtjänst ännu mer förmånlig.

Noggrann hemstädning i Mölndal

Våra motiverade medarbetare  gör Veteranpoolen till en pålitlig städservice. Våra veteraner har lång erfarenhet av hemstäd och ofta utför samma person städningen i ditt hem – i möjligaste mån. Vi anpassar alltid städning i Mölndal efter dina önskemål, men vanligtvis ingår:

  • Damning & dammsugning
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning och rengöring av vitvaror och köksskåp
  • Städning av badrum: dusch, badkar, toalettstol, kranar etc

Du kan med fördel kombinera städning med schemalagd fönsterputsning, något som förgyller de ljusa säsongerna.

Säsongsstädning eller löpande städning i Mölndal

Utöver löpande städning kan det ibland krävas en rejäl grovstädning för att det ska kännas trivsamt hemma. Vi erbjuder därför flexibelt alla typer av upplägg. Våra vanligaste städtjänster i Mölndal:

  • Löpande städning (t.ex veckostädning eller månadsstädning)
  • Flyttstädning
  • Vårstädning, storstädning och grovstädning

RUT-avdrag för städning i Mölndal

Som privatperson har du möjlighet att dra nytta av ditt RUT-avdrag när du anlitar Veteranpoolen för städning i Mölndal. Detta gör det till en förmånlig tjänst att anlita hos oss. Vi gör det smidigt för dig och ta hand om all administration kring RUT-avdrag för städning i Mölndal, inklusive ansökan av hos Skatteverket.

  • Avdraget gäller privatpersoner och 50 % på arbetskostnaden.
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr eller om du är över 65 år: 50.000 kr.

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

 

Smidig bokning av hemstädning i Mölndal

Det är enkelt att komma igång med hemstädning. Gör en intresseanmälan via formuläret på sidan – alternativt ring vårt lokalkontor i Mölndal. För att lämna pris behöver vi veta önskat upplägg: löpande, säsongsstädning eller flyttstädning. Vi behöver även detaljer kring antal rum och kvadratmeter samt dina önskemål för själva städningen. Samt om du önskar ansöka om RUT-avdrag.

Vill du anlita oss för löpande städning i Mölndal? Eftersom olika hem tar olika lång tid att städa gör vi gärna en första städning. Därefter kan vi lämna ett prisförslag för löpande städning.

Välkommen som kund hos Veteranpoolen Mölndal, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Mölndal
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN