Fönsterputs i Mölndal

Fönsterputs i Mölndal

Anlita proffs på rena fönster! Våra veteraner finns tillgängliga för professionell fönsterputs i Mölndal. Få saker höjer humöret som en utsikt fri från smuts och salt så boka in fönsterputsning  hos Veteranpoolen och välkomna skinande blanka rena fönster. Du kan självklart också kombinera fönsterputs med städning, en annan tjänst vi erbjuder hushåll i Mölndal.

Enstaka fönsterputs eller löpande abonnemang

Många kunder föredrar fönsterputs i Mölndal per löpande abonnemang för att alltid kunna njuta av fräscha fönster. Men självklart väljer du när och hur du vill ha dina fönster putsade. Hos Veteranpoolen kan du självklart boka fönsterputs i Mölndal på kort varsel, exempelvis om din tid inte räcker till. Då ringer du oss!

Trygg miljö för fönsterputs i Mölndal

Utöver att erbjuda ett gott slutresultat av vår fönsterputs i Mölndal så är en bra arbetsmiljö för våra veteraner en självklarhet. Vi putsar vi därför bara fönster som nås med en vanlig trappstege; detta för att minska risken för fallolyckor. Vill du korta tiden (och därmed priset) för fönsterputsning? Då kan du själv plocka undan krukor och prydnadsföremål på fönsterbräden inför fönsterputs. Det är dock inga problem för våra fönsterputsare i Mölndal att ta hand om detta.

Ditt RUT-avdrag matchar vår fönsterputs

Som privatperson har du möjlighet att dra nytta av ditt RUT-avdrag när du anlitar oss. Fönsterputsning i Mölndal är därmed en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Vi gör det enkelt för dig och sköter all administration kring RUT-avdrag för fönsterputsning. Meddela oss gärna vid din bokning om du vill att vi ansöker om RUT-avdrag för ditt uppdrag. Detta gäller:

  • Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar kostnaden med 50 procent.
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr per år eller om du är över 65 år: 50.000 kr per år.

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Smidig fönsterputs i Mölndal

Plötsligt kommer ljuset och därmed behovet av klara rena fönster. Veteranpoolen kan oftast erbjuda fönsterputs i Mölndal på kort varsel. Gör en offertförfrågan via formuläret alternativt ring oss på vårt lokalkontor i Mölndal. Vi behöver veta hur många fönster, ungefärlig storlek, om de är vändbara samt hur många glas fönstren har. Samt om du önskar RUT-avdrag. Därefter skickar vi dig en tydlig offert.

Våra fönsterputsare i Mölndal ser därefter till att du får en härlig utsikt genom rena fönster. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Mölndal!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Mölndal
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN