Trädbeskärning i Mölndal

Behöver du hjälp med att beskära träd på tomten? Vi hjälper dig gärna. Veteranpoolen Mölndal erbjuder både yrkesmän och duktiga veteraner med lång egen erfarenhet av trädbeskärning och annat trädgårdsarbete. Vi vet hur träden ska beskäras för att åldras vackert och bära frukt av hög kvalitet, eller för att vara så dekorativa och fylliga som möjligt.

När ska trädet beskäras?

De flesta träd, buskar och häckar beskärs enligt JAS-metoden. Det innebär att man beskär träden på sensommaren och tidiga hösten, eftersom träden mår bättre av att det görs precis innan de går in i sin vintervila. Inte bara tål träden kirurgiska ingrepp bättre, utan vi på Veteranpoolen har också lättare att se om träden är angripna av skadedjur, samt om vissa grenar behöver kapas eller om annan behandling behövs för att få bort angreppen. Andra träd mår bättre av att beskäras under vårvintern. Fråga gärna oss om du är osäker på när det är dags att beskära trädet.

Vi kan självklart även hjälpa dig med att transportera bort avfallet, något som dock inte faller inom vad som är berättigat för RUT-avdrag. Vi kan även vara behjälpliga om du behöver behandla dina träd.

Boka trädbeskärning genom Veteranpoolen Mölndal

Fyll i enkäten för intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vi dig inom kort, eller ring direkt till ditt lokala kontor.

Berätta lite om uppdraget, till exempel hur många träd du vill ha hjälp att beskära samt vilken sorts träd det handlar om. Vi matchar uppdraget mot resurserna i vår pool. Veteranen som ska utföra uppdraget kommer sedan att kontakta dig, och ni kommer tillsammans överens om lämplig tid för jobbet. Meddela i förväg om du inte har verktyg, så kan veteranen ta med sig egna.

Vi på Veteranpoolen vill självklart att du ska få bästa tänkbara service och det gäller även kostnadsmässigt. Du kan därför enkelt utnyttja RUT-avdrag när du anlitar våra tjänster för att beskära dina träd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Mölndal
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN