Trädbeskärning i Mölndal

De allra flesta träd, buskar och häckar bör  beskäras med jämna mellanrum – ett uppdrag som kräver sin expertis. Våra trädbeskärare i Mölndal har lång erfarenhet av trygg och kontrollerad beskärning och tar sig gärna an din trädgård. Oavsett om syftet är att få in mer ljus, forma träd rätt eller få frukt av högre kvalitet så har Veteranpoolen rätt kompetens för uppdraget.

Självklart kan Veteranpoolen även hjälpa dig med de flesta andra typer av trädgårdsarbete i Mölndal.

Trädbeskärning i Mölndal i rätt tid

Har du inte koll på vilken beskärningsperiod som passar dina träd så har vi definitivt det. Många träd, buskar och häckar kan med fördel beskäras under JAS-perioden (se nedan). Du är alltid välkommen att konsultera oss inför din trädbeskärning i Mölndal. Här är lite grundläggande fakta inför uppdraget hos dig:

  • Olika typer av träd och växtlighet beskärs vid olika tidpunkter under året med kulmen under JAS-perioden, dvs juli-augusti-september – precis innan de går in i sin vintervila.
  • Under JAS-perioden kan din trädbeskärare i Mölndal också lättare bedöma om dina träd är angripna av skadedjur.
  • Vissa träd klarar att beskäras redan under vårvintern, när trädet är i vila och du ser strukturen på trädet tydligare.

Rådgör med oss så gör vi en plan tillsammans!

RUT-avdrag på trädbeskärning i Mölndal

Trädbeskärning är en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen: sedan 2016 är trädbeskärning en RUT-berättigad tjänst. Vi gör det enkelt genom att vi sköter all administration kring RUT-avdraget inklusive ansökan av hos Skatteverket. Det enda du behöver göra är att låta oss veta om du önskar ansöka om RUT-avdrag för din trädbeskärning.

  • Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent.
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller om du är över 65 år: 50.000 kr/år.

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Tips! Vill du att vi forslar bort sly och kapade trädgrenar så tar vi på Veteranpoolen gärna hand om det. Bortforsling omfattas dock inte av RUT-avdrag.

Boka din trädbeskärning i Mölndal idag

Vill du få din trädbeskärning utförd och vill ha en tydlig offert från Veteranpoolen? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig – alternativ ring vårt lokalkontor i Mölndal. Lista gärna dina önskemål så blir det enklare att bedöma uppdragets storlek: hur många träd, häckar eller buskar uppdraget gäller och vad som ska beskäras. Därefter bokas uppdraget in hos av våra trädbeskärare i Mölndal.

Välkommen som kund hos Veteranpoolen Mölndal, vi ser fram emot din förfrågan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Mölndal
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN