Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Motala Mjölby

Har du som fastighetsägare behov av löpande underhåll för dina byggnader och bostäder? Vi har många fastighetsägare och bostadsföreningar som anlitar Veteranpoolen för detta ändamål! Vi erbjuder fastighetsservice i bland annat Borensberg, Mantorp, Mjölby, Motala, Skänninge och Vadstena. Vi kan även erbjuda extra resurser inför semestertider eller vid större renoveringsarbeten. Efter lång tid som yrkesverksamma har våra veteraner samlat på sig gedigen kunskap och kompetens som alltså nu finns till ditt förfogande.

Vi kan bland annat erbjuda följande:

  •  Trädgårdsskötsel
  •  Snöskottning
  •  Rensning av rabatter
  •  Byte av lampor
  •  Städning av soprum och allmänna utrymmen
  •  Trappstädning

Så här gör du för att boka fastighetsservice genom Veteranpoolen i Motala:
Du kan antingen ringa direkt till kontoret i Motala eller också kontakta oss via enkäten för intresseanmälan. Berätta för oss vad du behöver hjälp med. Ditt behov matchas sedan mot vår Veteranpool för att du ska få rätt resurs för uppdraget. Om det är ett löpande uppdrag ser vi till att det alltid är samma person som har hand om uppgiften. Vid sjukdom ordnar vi en vikarie som hoppar in med kort varsel.

Andra som bokat fastighetsservice i Motala har även anlitat:
företagsbemanning, kontorsservice

Hos oss på Veteranpoolen i Motala arbetar alla med stor glädje för att de vill och kan. Här jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. Det är viktigt för den enskilde individen att känna sig efterfrågad för sin tid och kompetens. Veteranerna är alla avtals- eller ålderspensionärer med mängder av yrkeserfarenhet och skicklighet. De blir därför till en trygg och motiverad hjälp för dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN