Veteranpoolen Motala Mjölby

Vi servar följande kommuner
 • Borensberg
 • Boxholm
 • Mantorp
 • Mjölby
 • Motala
 • Skänninge
 • Vadstena
 • Ödeshög
Adress :
Ringtrastvägen 3, 591 37, Motala
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

Förändrade öppettider under Påsk
28/3 Skärtorsdag 09,00-13,00
29/3 Långfredag Stängt
1/4 Annan Dag påsk Stängt

Hinner vi inte svara i telefonen, så går det lika bra att maila oss på.
motala@veteranpoolen.se
Vi kontaktar er så snart som möjligt

Hälsningar
Pia 6 Pirjo

Kontaktpersoner
Lediga jobb
 • Sociala och roliga uppdrag inom städ väntar för dig som är pensionär!

  Nu söker vi fler pensionärer som vill ta sig an de mycket uppskattade uppdragen inom städ, fönsterputs och lokalvård hos såväl privatpersoner som företag i följande kommuner: Motala, Mjölby, Borensberg, Boxholm, Mantorp, Skänninge, Vadstena, Ödeshög. Uppdragen är perfekt som dig som vill ha en meningsfull & social sysselsättningen vid sidan av pensionen där du själv bestämmer med vilka uppdrag, hur mycket och när du vill jobba.

  Privatkunder: Hemstäd innebär allt som oftast enklare städ hos äldre personer som behöver hjälp i sin vardag med att hålla ordning och reda i hemmet. Det kan innefatta dammsugning, våttorkning, avtorkning mm.

  Företag: Lokalvård på företag innebär att hålla ordning och reda i kontorslokaler. Arbetsuppgifterna varierar men är bland annat att damma av skrivbord, dammsuga golv och torka av gemensamma ytor. Men man hjälper även till med kringuppgifter som att exempelvis vattna blommor, fylla på med kontorsmateriel mm.

  Vem är du? Vi söker dig som är pensionär och som tycker om att göra fint och skapa en ren och trivsam miljö. Vi sätter stort värde på din yrkesstolthet då vi tror att det bidrar till att du trivs med det du gör. Din insats är både värdefull, viktig och uppskattad.

  Möt exempelvis två av våra veteraner som gick från skeptiska till övertygade!

  Omfattning/start: Du bestämmer själv omfattning och uppdragen anpassas efter dina önskemål.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har drygt 11 000 anställda och finns på 62 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   

  Anmäl intresse
 • Vi söker dig med bred erfarenhet inom HR!

  Vi söker nu en självgående person med erfarenhet av övergripande HR-ansvar och som trivs med att arbeta nära ledningen. Uppdraget är flexibelt och passar perfekt för dig med bred HR-erfarenhet och vilja att fortsätta bidra med din kunskap!

  Du kommer i rollen agera som bollplank till VD i en mängd olika personalfrågor. Det är allt från löneförhandlingar till rekrytering, och från avtalsframtagning till hantering av fackliga frågor. Ditt arbete kommer att vara nyckeln till att säkerställa en smidig personaladministration och att upprätthålla en positiv arbetsmiljö. 

  Vår kund är pålitlig produktionspartner inom tung och medeltung industri med lokaler centralt belägna i Motala och ingår i en större koncern. 

  Krav och kompetenser: För att passa i denna roll behöver du ha en omfattande och generell erfarenhet av HR-frågor och tidigare arbetat med chefstöd. Du bör vara bekant med alla aspekter av HR-arbete och vara bekväm med att vara den direkta kontakten till VD. 

  Omfattning/start: 1-2 dagar/vecka. Start början av mars. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull social och kulturell upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Motala Mjölby
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan