Snickare i Motala Mjölby

Planerar du att bygga om eller bygga nytt hemma? Då kan vi erbjuda erfarna och noggranna hantverkare. Vår veteranpool består av både skickliga yrkessnickare och händiga personer som alla har mångårig erfarenhet av snickeriarbete. Behöver du hjälp med att välja material eller konstruktioner hjälper vi dig gärna genom hela processen, från materialinköp till att köra bort avfallet när arbetet är klart.

Vi har hjälpt andra med:

  •  Att byta ut fasadpanel
  •  Fönsterbyte
  • Rengöring av stuprör och fasadtvätt med hetvatten
  •  Att sätta upp eller ta ner innerväggar
  •  Altanbygge
  •  Att byta dörrar

Behöver du hyra el- eller andra specialverktyg eller att köpa in material till ditt projekt? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna med det.

Så här bokar du enklast snickare genom Veteranpoolen i Motala:
Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring direkt till ditt lokalkontor i Motala. Förklara vad du behöver hjälp med så att vi kan matcha dina önskemål mot vår pool för att hitta rätt person för uppdraget. Vår veteran tar sedan kontakt med dig så snart som möjligt. Ni går tillsammans igenom vad som behöver utföras och efter det får du en offert. Jobbet kommer igång när vi är överens.

Andra som bokat snickare i Motala har även anlitat:
murare, måleri, elektriker, tapetserare

Hos Veteranpoolen i Motala ligger arbetsglädjen alltid nära till hands. Detta för att veteranerna jobbar på sina egna villkor och själva väljer vilka uppdrag de vill ta. Att få sin tid värderad och sin kompetens och erfarenhet efterfrågad betyder mycket för den enskilde individen. Alla veteraner är avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de gärna delar med sig av till dig!

Våra snickare servar Borensberg, Mantorp, Mjölby, Motala, Skänninge och Vadstena.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN