Målare i Motala Mjölby

Vill du måla om där hemma? Då kan Veteranpoolen i Motala bistå med assistans! Professionella yrkesmålare eller bara en hjälpande hand med stor egen erfarenhet av målning står redo att hjälpa dig. Veteranpoolen servar Borensberg, Mantorp, Mjölby, Motala, Skänninge och Vadstena. Vare sig det är ett stort eller litet målningsprojekt kan vi hjälpa dig med till exempel:

  •  Att måla om fasaden
  • Fasadrengöring med hetvattentvätt
  •  Måla lister
  •  Fönster
  •  Måla innerväggar
  •  Staketmålning
  •  Att måla om altanen

För ett så bra resultat som möjligt fixar vi även förarbetet. Spackling, slipning, täcka golv och lister och, naturligtvis, målartvätt. Har du arbetsmaterial som penslar, färg och annat som kan komma att behövas? Vi hjälper dig gärna med inköpsråd.

För att enklast hyra måleri i Motala:
Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokalkontor i Motala. Berätta för oss vad du behöver hjälp med. Dina önskemål matchas mot vår resurspool för bästa resultat. Veteranen kontaktar dig personligen och ni går då tillsammans igenom vad du behöver hjälp med och hur lång tid arbetet beräknas ta.

En målarställning kan vara aktuell för målning som ska utföras på högre höjder. Behöver du hjälp att boka en målarställning, hjälper vi dig gärna med det. Tveka inte att höra av dig om det är något du tror kan behövas för att kunna utföra uppdraget på ett tryggt och säkert sätt.

Andra som bokat måleri i Motala har även anlitat: 
snickare, tapetserare, murare, flyttstäd

Alla våra veteraner arbetar alltid på sina egna villkor och de väljer därför själva sina uppdrag, detta för att behålla arbetsglädjen i det man gör. Att få sin tid värderad och sin kompetens och erfarenhet efterfrågad är värdefullt för den enskilde individen. Veteranerna är avtals- eller ålderspensionärer och besitter mängder av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka. Allt detta finns nu till ditt förfogande!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN