Städning i Motala Mjölby

Planerar du en större fest, eller vill du bara unna dig lyxen att ha någon som hjälper till med städningen när tiden är knapp? Hör av dig till oss! Veteraner med lång erfarenhet av hemstäd och smarta husmorsknep får snabbt ditt hem välstädat och skinande rent. Du som bor i Borensberg, Mantorp, Mjölby, Motala, Skänninge eller Vadstena är varmt välkommen att boka direkt. För att du ska känna dig trygg och få ett bra resultat ser vi till att det är samma veteran som kommer till ditt hem varje gång. Självklart anpassar vi städningstjänsten efter dina individuella behov.

När vi städar brukar vi:

  •  Dammsuga golv och mattor
  •  Moppa golv
  •  Putsa speglar
  •  Tömma sopor
  •  Dammtorka
  •  Tora av köksskåp och vitvaror
  •  Rengöra badrummet

Fönsterputs kan du också beställa från oss. Det gör du separat när du kontaktar oss.

Gör så här för att köpa städning i Motala:
Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till lokalkontoret i Motala. Förklara vad du behöver ha städat och när, så matchar vi dina önskemål med lämplig veteran. Kontrollera gärna att du har en fungerande dammsugare och berätta för oss vilka rengöringsmedel och städmaterial du har tillgång till. Vi hjälper dig gärna om du är osäker på vad som behöver köpas in innan veteranen dyker upp.

Hur lång tid det tar att städa beror på bostadens storlek. Tänk på att den första städningen oftast tar lite längre tid och det är först då vet vi hur lång tid det tar att städa just din bostad.

Andra som bokat städning i Motala har även anlitat:
fönsterputs, barnvakt, flyttstäd, trädbeskärning

Hos Veteranpoolen kan veteranerna själva välja de uppdrag de vill jobba med och på sina egna villkor. Att få sin tid värderad och sin kompetens och erfarenhet efterfrågad är viktigt. Våra veteraner avtals- eller ålderspensionärer som med sin unika erfarenhet och kompetens väntar blir till en motiverad hjälpande hand i din vardag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN