Trädbeskärning i Motala Mjölby

Att regelbundet beskära alla typer av träd är grunden för en trädgård fylld av välmående träd som fortsätter att växa sig fylliga och bära rikligt med frukt år efter år. Veteranpoolens kunniga personal och duktiga yrkesmän hjälper gärna till med trädbeskärning i Motala med omnejd. Veteranpoolens resurser har den expertis och mångåriga erfarenhet som ett väl utfört arbete kräver, och vi hjälp dig gärna med alla typer av trädbeskärning i Motala, Borensberg, Mantorp, Mjölby, Skänninge och Vadstena.

Trädbeskärning enligt JAS-metoden

I Veteranpoolen utför vi bland annat trädbeskärning enligt JAS-metoden, vilket innebär att vissa träd beskärs på sensommaren och den tidiga hösten. Träden mår bäst av att friseras under just denna tid på året. Veteranpoolens kunniga personal kommer också ha lättare att både upptäcka och behandla eventuell ohyra samt kapa större grenar om behandlingen utförs på just sensommaren eller under den tidiga hösten.

Kontakta Veteranpoolen för trädbeskärning i Motala:

Kontakta oss via enkäten för intresseanmälan här på hemsidan, eller ring direkt till vårt lokala kontor. Det är bra om du redan från början är tydlig med hur många träd arbetet omfattar och vilken typ av träd det handlar om. Ditt uppdrag matchas mot en lämplig veteran i vår pool, och ni bestämmer tillsammans datum och tid för trädbeskärningen. Om du vill att vår personal från Veteranpoolen ska ta med egna verktyg eller stegar är det bra om du är tydlig med detta från början. Vid behov tar vår personal med de verktyg som behövs.

Trädbeskärning ingår i RUT-avdraget

Sedan augusti 2016 faller trädbeskärning inom ramen för RUT-avtalet, vilket betyder att du kan få skatteavdrag när du anlitar våra tjänster för just trädbeskärning i Motala med omnejd. Om du vill ha mer information och hjälp med hur du bäst hanterar RUT-avdraget i samarbete med Veteranpoolen kan vår kunniga personal guida dig rätt utan problem.

Våra veteraner kan givetvis även hjälpa till med att transportera bort grenar och löv med mera efter att arbetet är utfört. Du bör dock notera att detta inte är en tjänst som faller inom gällande RUT-avdrag och som därför inte kan inkluderas i eventuellt skatteavdrag, till skillnad från trädbeskärningen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN