Barnvakt i Motala Mjölby

Bor du i Motalaområdet och har regelbundet eller tillfälligt behov av en trygg och pålitlig barnvakt? Hos Veteranpoolen har vi många veteraner med lång erfarenhet av barnpassning. Vissa har varit yrkesverksamma som pedagoger, andra har mångårig erfarenhet av egna barn och barnbarn.

Kanske behöver du en extra farmor eller mormor som stöttar dig i din vardag, som till exempel kan hämta på dagis någon dag i veckan eller hoppa in för en kväll när du är bjuden på fest? Då kan du vända dig till oss.

Det här kan våra barnpassare i Motala hjälpa dig med:

  •  Att hämta barnen på dagis eller skola
  •  Laga mat eller fika
  •  Börja läxläsningen
  •  Arbeta sena kvällar, exempelvis om du ska på fest eller dejt
  •  Hämta eller lämna vid fritidsaktiviteter

Så här hyr du enklast barnvakt genom Veteranpoolen i Motala:
Hör av dig till oss antingen genom att ringa kontoret i Motala eller genom att fylla i enkäten för intresseanmälan. Berätta för oss om uppdraget: hur många barn är det som ska passas, hur gamla är de och vad är de intresserade av? Det hjälper oss sedan att matcha dina önskemål med en lämplig veteran i vår pool.

För att du ska känna dig trygg med uppdraget är det viktigt att personkemin stämmer. Du och dina barn får därför träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er. Om du regelbundet behöver hjälp med just detta uppdrag ser vi naturligtvis till att det alltid är samma veteran som kommer varje gång.

Andra som bokat barnvakt i Motala har även anlitat: 
läxhjälp, fönsterputs, städning.

På Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. Det betyder mycket för den enskilde individen att vara uppskattad och efterfrågad för sin tid och kunskap. Alla veteraner är avtals- eller ålderspensionärer, de besitter mängder med erfarenhet och kompetens. Så tveka inte att höra av dig – du får en kompetent och motiverad hjälpande hand.

Vi erbjuder våra barnpassningstjänster i bland annat Borensberg, Mantorp, Mjölby, Motala, Skänninge och Vadstena.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN