Gräsklippning i Motala Mjölby

Har gräset hunnit växa sig för högt och det andra trädgårdsarbetet blivit eftersatt? Då kan Veteranpoolen i Motala hjälpa dig! När trädgården ska säsongsstädas eller när det är dags att trimma häckar och buskar kan våra yrkeskunniga veteraner ställa upp. De har alla många års egen erfarenhet av allehanda trädgårdsarbete. Många av tjänsterna får du även göra RUT-avdrag för.

Några vanliga trädgårdssysslor vi hjälper till med:

  •  Gräsklippning och ansning av buskar
  •  Krattning av grusgångar
  •  Krattning och bortforsling av höstlöv
  •  Ogräsrensning i rabatter och planteringar
  •  Vår- eller höststädning

Så här lätt anlitar du Veteranpoolen i Motala för trädgårdsarbete:
Kontakta oss på lokalkontoret antingen via enkäten för intresseanmälan här på sidan eller genom att ringa oss. Hur ser uppdraget ut? Vi behöver bland annat veta hur stor gräsmattan är som ska klippas samt hur många rabatter du vill ha rensade.

Det är även bra att kontrollera att alla nödvändiga redskap finns och fungerar. Exempelvis är det viktigt att ha en fungerande gräsklippare om du beställt gräsklippning. Behöver du råd vid inköp, hör av dig så hjälper vi dig med det också.

Andra som bokat gräsklippning har även anlitat:
trädbeskärning, städning, snöskottning, murare

Det betyder mycket att få arbeta när man vill och kan. Därför jobbar alla på Veteranpoolen i Motala på sina egna villkor och väljer själva sina uppdrag. Det är värdefullt att vara efterfrågad för sin tid, kompetens och erfarenhet och det är grunden till våra veteraners arbetsglädje. De är alla avtals- eller ålderspensionärer och har mängder av erfarenhet och kompetens.

Vi erbjuder trädgårdstjänster i hela vårt distrikt, Borensberg, Mantorp, Mjölby, Motala, Skänninge och Vadstena.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN