Fönsterputs i Motala Mjölby

Bor du i Motala och behöver hjälp med fönsterputsning? Hos oss på Veteranpoolen i Motala finns hjälpen nära till hands! Våra veteraner är oftast inte professionella fönsterputsare, men har lång erfarenhet och många smarta husmorsknep för att få dina fönster skinande rena.

Fönstren putsas som om du hade gjort det själv. Har du inte allt material eller alla nödvändiga redskap hemma, ställer vi gärna upp med inköpen. Städmaterial kan du vid behov även hyra av oss.

Har du möjlighet, kan du genom att ta bort krukor, gardiner och prydnadsföremål från fönstren snabba på och effektivisera arbetet. Annars gör vi det själva när vi anländer.

Vi erbjuder fönsterputsning i Borensberg, Mantorp, Mjölby, Motala, Skänninge och Vadstena.

Enklaste sättet att hyra fönsterputs i Motala:
Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa direkt till kontoret i Motala. Vi kommer att fråga dig om ett par saker för att kunna planera uppdraget. Vi behöver bland annat veta hur många fönster det gäller, ungefärlig storlek på dem, om de är vändbara samt hur många glas de har.

Tänk på att en byggställning kan vara aktuell om du har fönster som är svårtillgängliga.

Andra som bokat fönsterputs i Motala har även anlitat:
städning, flyttstäd, snickare, gräsklippning, hemservice

Våra veteraner har långa arbetsliv bakom sig och är numera avtals- eller ålderspensionärer. De har dock valt att fortsätta arbeta för att de vill och inte för att de måste. Hos Veteranpoolen får de själva välja sina uppdrag och jobba på sina egna villkor. När du anlitar en veteran får du tillgång till stor kompetens.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Motala Mjölby
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN