Veteranpoolen Nacka, Värmdö

Vi servar följande kommuner
 • Nacka
 • Värmdö
Adress :
Skärmarbrinksvägen 20, 121 35, Johanneshov
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Krisztina Krisko
Krisztina Krisko
Lediga jobb
 • Snacka jobb med oss i Nacka

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
 • Vi söker personal med teknisk bakgrund till butik

  Är du serviceinriktad med en teknisk bakgrund? Vill du vara en del av ett härligt team i ett mindre företag med stark etablering? Då kan detta vara jobbet för dig!

  Om tjänsten:
  Vi söker nu en medarbetare till vår kunds butik och kundservice i Värmdö. Din roll kommer att vara varierande och innebära att hjälpa kunder, som mestadels är företagskunder, både med försäljning direkt från lager och med beställningar från huvudlagret. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

  • Kundservice och försäljning i butik
  • Hantering av beställningar och lagerartiklar
  • Ge teknisk rådgivning och support till kunder

  Vem vi söker:
  För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du har en teknisk bakgrund, gärna som mekaniker eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet från fordons- eller annan teknikbransch då vår kund är en etablerad leverantör av slangar och kopplingar. Deras produktportfölj inkluderar hydraulslangar, adaptrar, rörklammer och snabbkopplingar. Så kännedom om dessa typer av produkter är starkt meriterande.

  Omfattning och arbetstider: Omfattningen är deltid 4 timmar/dag med start så snart som möjligt. Samt heltid under veckorna 28-30 samt 32-34. Möjlighet finns även att fortsätta på deltid även under hösten. 

   Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du får lön för att sätta guldkant på tillvaron med. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

   Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 11 000 anställda och finns på 62 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster . Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

   Vi ser fram emot din ansökan! 

   Anmäl intresse
  Exempel på våra företagstjänster i Nacka, Värmdö
  Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
  Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
  Butik och handel Butik och handel
  IT & teknik IT och teknik
  Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, reception
  Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
  Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
  Gör en intresseanmälan