Trädbeskärning i Nacka, Värmdö

Behöver du hjälp med att beskära träd, buskar eller häckar på din tomt? Vi hjälper dig gärna. Våra trädbeskärare I Nacka, Värmdö har lång erfarenhet och vet hur träd och buskar ska beskäras för att åldras vackert, bära frukt av hög kvalitet, eller för att vara så dekorativa och fylliga som möjligt.

Självklart kan vi även hjälpa dig även med de flesta andra typer av trädgårdsarbete.

VÅRVINTER OCH JAS VIKTIGA PERIODER FÖR TRÄDBESKÄRNING

Olika träd beskärs vid olika tider på året. Många träd kan med fördel beskäras under vårvintern. Då är trädet i vila och blir inte lika stressat, dessutom ser man strukturen på trädet tydligare. Andra träd, buskar och häckar beskärs under JAS-perioden. Det innebär att man beskär träden på sensommaren och tidiga hösten, eftersom träden mår bra av att det görs precis innan de går in i sin vintervila. Då tål träden kirurgiska ingrepp bättre, och det är också lättare att se om träden är angripna av skadedjur.

Fråga gärna oss om du är osäker på när det är dags att beskära trädet.

Vi kan självklart även hjälpa dig med att transportera bort avfallet, något som dock inte faller inom vad som är berättigat för RUT-avdrag. Vi kan även vara behjälpliga om du behöver behandla dina träd.

RUT-AVDRAG PÅ TRÄDBESKÄRNING I Nacka, Värmdö

Trädbeskärning är sedan 2016 en RUT-berättigad tjänst, vilket gör det kostnadseffektivt att köpa in denna tjänst. Tveka därför inte att ta hjälp av oss när dina träd behöver tas omhand. Välkommen till Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nacka, Värmdö
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN