Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Norrköping

Anlita Veteranpoolen för kompetent fastighetsservice i Norrköping.

Veteranpoolen i Norrköping erbjuder fastighetsservice i Norrköping med omnejd och våra veteraner har mycket kunskap och skicklighet att erbjuda från ett långt yrkesliv.

Det är mycket att tänka på när man äger eller driver en fastighet. Under sommarhalvåret måste gräset klippas och ogräset rensas, och på vintern skall snön skottas och trappen hållas sandad och säker. Hela året finns det sysslor att sköta både inomhus och utomhus.
Veteranpoolen arbetar både för bostadsföreningar och fastighetsägare och finns tillgänglig även under exempelvis semestertider då det annars kan vara svårt att få tag i kvalificerad personal. Våra veteraner har erfarenhet av fastighetsservice och du kan tryggt anlita oss både för stora och små uppdrag. Berätta för oss om dina behov så lyssnar vi och planerar sedan allt tillsammans med dig. Vi tillgodoser dina önskemål oavsett om du behöver hjälp kontinuerligt eller endast vid enstaka tillfällen.

Våra fastighetsskötare kan:

  • Skotta snö
  • Klippa gräs
  • Rensa ogräs
  • Städa gemensamma utrymmen
  • Sköta mindre tekniskt underhåll
  • Utföra enklare hantverk och reparationer

I vår pool har vi många kunniga fastighetsskötare med olika kompetenser som kan komma just din fastighet till gagn. Anlitar du vår fastighetsservice för ett återkommande uppdrag så kommer samma fastighetsskötare varje gång, för god lokalkännedom.

Anlita Veteranpoolens fastighetsservice i Norrköping

Du kan ringa till vårt lokalkontor på telefonnummer 011-10 32 00 eller maila oss, adressen är norrkoping@veteranpoolen.se. Vi finns på plats på vårt kontor på Snickaregatan i Linköping måndag till torsdag mellan 09.00 och 12.00, och du kan också fylla i i kontaktformuläret här på hemsidan så kommer vi att återkomma till dig.
När vi fått kontakt med dig vill vi gärna veta mer om ditt uppdrag. Vad behöver du hjälp med, hur stor är din fastighet och har du några speciella önskemål? Utifrån din beskrivning skapar vi oss en bild av dina behov och kommer därefter att leta efter en passande fastighetsskötare. Denne kommer att kontakta dig så att ni gemensamt kan planera arbetet, därefter erhåller du en offert, och när denna är godkänd kan uppdraget påbörjas.

Du som anlitar Veteranpoolens fastighetsservice är alltid garanterad motiverad och pålitlig service. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap – alla våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta arbeta vidare för att de vill och kan. De väljer själva sina uppdrag, vilket säkerställer ett gott arbete, varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN