Veteranpoolen Norrköping

Vi servar följande kommuner
 • Finspång
 • Norrköping
 • Söderköping
Adress :
Repslagaregatan 19 (plan 4), 602 25, Norrköping (hörnet Repslagaregatan / Kristinagatan)
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt

Är du pensionär och vill snacka jobb med oss? Fyll i vårt kontaktformulär eller läs mer i vår guide.

Kontaktpersoner
Mikael Petersson
Mikael Petersson
Kari Folden Eliasson
Kari Folden Eliasson
Lediga jobb
 • Reliningstekniker/rörmokare i Norrköping- Se hit!

  Är du en erfaren reliningstekniker eller rörmokare med erfarenhet inom att renovera och reparera avloppsledningar och system? Nu söker vi flertalet reliningstekniker till ett väletablerat företag i Norrköping!

  Arbetsuppgifter:
  Som reliningstekniker/rörmokare kommer du främst att arbeta med att renovera och reparera befintliga avloppsledningar och system i fastigheter och mark. Det innebär att du ansvarar för att utföra olika typer av reliningar, installationer och reparationer för att säkerställa fungerande avloppssystem. Du kommer även att vara delaktig i planering och genomförande av olika projekt inom avloppsrenovering.

  Kravprofil:

  • Erfarenhet av arbete som reliningstekniker eller rörmokare.
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team.
  • Utbildning och behörighet inom VVS-branschen är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.

  Startdatum och omfattning:
  Uppdraget startar den i mitten på mars och är på deltid med en omfattning på 50%. Uppdraget gäller i första hand fram till semestern, med goda möjligheter till förlängning. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull social och kulturell upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Norrköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
Hotell, kök & servering Hotellpersonal
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan