Veteranpoolen Norrköping

Vi servar följande kommuner
 • Finspång
 • Norrköping
 • Söderköping
Adress :
Repslagaregatan 19 (plan 4), 602 25, Norrköping (hörnet Repslagaregatan / Kristinagatan)
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt

Är du pensionär och vill snacka jobb med oss? Fyll i vårt kontaktformulär eller läs mer i vår guide.

Kontaktpersoner
Mikael Petersson
Mikael Petersson
Kari Folden Eliasson
Kari Folden Eliasson
Lediga jobb
 • Uppdrag för dig som chaufför!

  Nu söker vi flera chaufförer med C-körkort och YKB till ett roligt och flexibelt uppdrag. Som chaufför hos vår kund erbjuds du varierande arbetsuppgifter och ett perfekt extrajobb. Du kommer vara en viktig tillgång tillsammans med dina kollegor.

  I uppdraget kommer du arbete som säljande distributör åt Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor, korv- och hamburgerbröd. Du ansvarar för att besöka kunder och sälja och förse kunderna med bröd. Du ska planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.

  Tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel. För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga.

  Omfattning/start: Uppdraget förväntas starta under maj månad till och med augusti.  Omfattningar är varierande och flexibel men ca 50-75%

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Norrköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
Hotell, kök & servering Hotellpersonal
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan