Gräsklippning i Norrköping

Skulle du vilja ha hjälp med trädgårdsarbetet i din trädgård?
Har du träd som behöver beskäras eller plantor som skall sättas? Kanske det vore skönt att slippa tänka på gräsklippningen?
Veteranpoolen i Norrköping har många veteraner med flera års erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Om du bor i Norrköping är du välkommen att kontakta oss och berätta om dina trädgårdsprojekt. Oavsett om du behöver hjälp med regelbunden gräsklippning eller med en höst- eller vårstädning i din trädgård så kan våra veteraner erbjuda sin expertis. Veteranpoolen värdesätter erfarenhet och flexibilitet. Våra trädgårdsmästare har genom sina erfarenheter många olika kompetenser som kan matchas med just dina specifika behov. Vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel, för stora och små uppdrag.

Våra trädgårdsmästare kan till exempel hjälpa dig att:

  • Räfsa löv
  • Klippa gräs 
  • Rensa ogräs
  • Vår- och höststäda trädgården
  • Kratta grusgångar
  • Forsla bort eventuellt trädgårdsavfall
  • Beskära träd
  • Sätta plantor

Kontakta oss och berätta om just dina behov och önskemål. Tillsammans kan vi planera hur arbetet skall utföras på bästa sätt.

När vi arbetar för dig använder vi oss av de trädgårdsredskap som du erbjuder för ändamålet. Se till att du har en fungerande gräsklippare och även redskap som kratta, spade och skottkärra på plats. Vill du ha råd eller hjälp vid inköp kan vi hjälpa till med detta om det avtalas på förhand. Mer avancerade verktyg, som en motorsåg, kan hyras via Veteranpoolen om det krävs för arbetet.

Så här anlitar du Veteranpoolen i Norrköping när du behöver en trädgårdsmästare:

Ring direkt till vårt lokalkontor, vi har telefonnummer 011-10 32 00, eller maila oss. Du kan också fylla i formuläret här intill med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. Vi kommer sedan att vilja ha en så utförlig beskrivning som möjligt av dina behov och önskemål.

När vi fått en bild av ditt uppdrag försöker vi att hitta en matchande kompetens bland våra resurser. När vi har hittat den trädgårdsmästare som passar bäst för just din trädgård så kontaktar denne dig och ni kan tillsammans planera hur ni skall gå vidare. Därefter erhåller du en offert som du får godkänna. Sedan kan arbetet påbörjas.

Behöver du kontinuerlig hjälp är det samma veteran som kommer till dig varje gång för bästa resultat. Våra veteraner är alla pensionärer som själv väjer sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse. När du anlitar Veteranpoolen är du alltid garanterad pålitlig och kunnig hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN