Fönsterputs i Norrköping

Har du fönster som behöver putsas, men ingen tid eller lust att göra det själv?

Anlita Veteranpoolen i Norrköping. Vi har flera skickliga fönsterputsare som kan anlitas med kort varsel för både små och stora uppdrag. Veteranpoolens arbetsstyrka består av veteraner som arbetar med stor kunskap och kompetens som de erhållit efter lång arbetslivserfarenhet. Våra veteraner vet precis hur arbetet skall göras så effektivt och noggrant som möjligt.

Vill du anlita fönsterputsning av oss kontinuerligt så kommer samma veteran till dig varje gång, på så sätt kan vi säkerställa ett gott resultat varje gång.

När vi arbetar hemma hos dig så använder vi oss av de rengöringsartiklar som du ställer till vårt förfogande. Om arbetet kräver mer avancerade redskap så kan dessa hyras via oss. Berätta gärna för oss om du behöver hjälp med råd vid inköp av material. Vi bistår gärna med vår expertis. Om du vill effektivisera vårt arbete kan du ta ned gardiner och plocka bort ömtåliga föremål och blomkrukor från fönsterbrädan innan vi kommer hem till dig, detta gör vi annars gärna åt dig.

Det är enkelt att anlita Veteranpoolens fönsterputsning

Antingen ringer du till oss på 011-10 32 00 eller så kan du besöka vårt kontor direkt på Snickaregatan 35 i Linköping. Vi är där mellan 09.00 och 12.00 måndag till torsdagar. Du kan också skicka e-post till oss på norrkoping@veteranpoolen.se eller använda dig av webbformuläret som du hittar här på hemsidan. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och skriv en kort beskrivning av ditt ärende så återkommer vi till dig.

När vi sedan talas vid får du berätta för oss om uppdraget. Vi behöver veta hur dina fönster ser ut; hur högt upp de sitter, om det är två- eller treglasfönster och hur många de är. Vi behöver också veta om de är vändbara och hur stora de är.
Om inte fönstren kan nås från en vanlig trappstege så är det bra om du berättar det. En lösning kan då vara att hyra en byggnadsställning för arbetet.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är alla skickliga yrkesutövare som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen. De väljer själva sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse, därför är du också garanterad motiverad och pålitlig arbetskraft när den kommer från oss på Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN