Hemservice i Norrköping

Bor ni i Norrköping och har en äldre anhörig som har ett ökande behov av vardaglig hjälp i hemmet? Vi på Veteranpoolens servar hela Norrköping med hemservice och kan hjälpa er familj.

Vi har många erfarna veteraner som jobbar med att bistå äldre människor med vardaglig service i deras hem. Vi kallar vår tjänst ”Äldre hjälper äldre”. Våra veteraner är själva människor med lång livserfarenhet och kan lätt sätta sig in klientens situation. Oavsett det handlar om att hjälpa till med tvätten, veckohandlingen eller om den äldre behöver skjuts till läkaren så kan vi finnas till hands.

Vi kan:

  • Följa med och handla
  • Städa och tvätta
  • Skjutsa till möten och aktiviteter
  • Hjälpa till med mindre hantverk
  • Stimulera till självhjälp, ledsaga och aktivera socialt och fysiskt
  • Laga mat och diska

Innan ni bestämmer er för en passande veteran inom vår hemservice får ni träffa ett par olika passande profiler. Det är mycket viktigt att personkemin stämmer för att allt ska fungera på bästa sätt. Samma person kommer alltid att komma så att din släkting ska känna sig trygg. Alla våra veteraner har en Veteranpoolen-legitimation så att du enkelt ska känna igen oss.

Vi planerar uppdraget tillsammans. Du bestämmer omfattningen. Vi har inte bindningstider eller startavgifter men rekommenderar att varje uppdrag är på minst en timme. Med vår hemservice kan ni i familjen känna er trygga då er anhöriga kan få hjälp direkt i sitt hem även när ni inte kan finnas där själva. Samtliga veteraner bär med sig en särskild legitimation från oss som de alltid kan visa upp vid sina besök.

Så här anlitar du Veteranpoolens hemservice i Norrköping:

Gör en intresseanmälan via formuläret som ni hittar här på hemsidan så återkommer vi till er. Ni kan också komma till vårt kontor på Snickaregatan 35 i Linköping, vi finns där måndagar till torsdagar mellan 9 och 12, eller ringa oss på 011-10 32 00 från måndag till fredag mellan 8 och 17. Ni kan också skicka ett mail till norrkoping@veteranpoolen.se.

Beskriv sedan uppdraget så gott ni kan. Berätta för oss om er äldre anhörige, om dennes intressen och om det föreligger några särskilda behov eller önskemål. Efter detta kan vi gå igenom våra resurser och hitta en passande hemservice åt er. Vi kommer att prioritera närhet till bostad, tillgänglighet och gemensamma beröringspunkter beträffande intressen.

Veteranpoolens hemservice utförs av kompetenta veteraner med lång egen livserfarenhet. De har valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via oss även efter pensionen, och väljer själva vilka uppdrag de åtar sig. Detta garanterar en pålitlig och motiverad hemservice till er äldre anhörige.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN