Trädbeskärning i Norrköping

Behöver du hjälp med trädbeskärning i Norrköping med omnejd? Veteranpoolen hjälper gärna till och erbjuder kunniga yrkesmän och duktiga trädgårdsveteraner med lång erfarenhet av både trädbeskärning och annat trädgårdsarbete. Vår personal har kunskapen som behövs för att beskära dina träd på rätt sätt vid rätt tidpunkt, så att träden fortsätter att växa sig frodiga och bära rikligt med frukt år efter år.

JAS-metoden för trädbeskärning i Norrköping

På Veteranpoolen beskär vi träden enligt den kända JAS-metoden. Det innebär att träden beskärs på den sena sommaren eller tidiga hösten, eftersom träden har visat sig må bäst av att beskäras och friseras under just denna tid på året. Genom att utföra arbetet i slutet av sommaren kan träden utstå tuffare beskärning som sedan ger ett mer välvuxet och frodigare träd kommande säsong. Det är även lättare att både upptäcka och behandla ohyra under den tidiga hösten, och vår personal hjälper gärna till med eventuell behandling om det skulle behövas.

Boka tid för trädbeskärning i Norrköping genom Veteranpoolen:

Kom i kontakt med Veteranpoolen genom intresseanmälan här på hemsidan, eller ring oss direkt på vårt lokala kontor i Norrköping. Det är bra om du redan från början ger oss information om hur många träd uppdraget gäller och vilken typ av träd du har. Ditt uppdrag matchas sedan med en av våra veteraner, och tillsammans bestämmer ni datum och tid för uppdraget. Om du vill att vår personal ska bistå med verktyg och stegar är det bra om du nämner tidigt.

Få RUT-avdrag för trädbeskärning

Veteranpoolen värnar om att du som kund alltid så få bästa möjliga service till ett så lågt pris som möjligt. Vi är därför glada att RUT-avdraget gör det möjligt för dig att få skatteavdrag för tjänster som faller inom ramen för rengöring, underhåll och tvätt. Sedan augusti 2016 inkluderas även trädbeskärning inom ramarna för RUT. Tveka därför inte att kontakta Veteranpoolen för hjälp med trädgårdsarbete och trädbeskärning i Norrköping med omnejd för bra och prisvärd service.

Veteranpoolens personal kan naturligtvis även bistå med att transportera bort avfall, men det är värt att notera att detta i dagsläget inte faller inom ramen för rådande RUT-avdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN