Städning i Norrköping

Söker du efter en pålitlig och noggrann städtjänst till ditt hem när du själv kanske inte alltid hinner med?
Veteranpoolen i Norrköping hjälper dig gärna.
Våra veteraner jobbar i hela Norrköping. Alla har en lång erfarenhet av och kompetens inom lokalvård. Du leder städningsprojektet och säger till precis hur du vill ha det, vi sätter en ära i att kunna erbjuda en flexibel tjänst som kan anpassas efter dina behov. Vi kan oftast anlitas med kort varsel och för både stora och små uppdrag, återkommande eller av engångskaraktär. Samma person kommer att komma hem till dig varje gång vid kontinuerligt behov, för bästa resultat.

När vi arbetar hemma hos dig använder vi oss av det städmaterial som du tillhandahåller på plats. Det kan därför vara bra om du ser över hushållets sortiment redan innan vårt första besök. Skulle du behöva komplettera med något särskilt eller behöver råd vid inköp, står vi gärna till tjänst vid förfrågan. Mer avancerade redskap kan ibland krävas, dessa kan hyras via Veteranpoolen.

Tiden det tar att städa ditt hem beror på husets storlek och behov. När vi har städat hos dig första gången har vi en bättre bild av hur lång tid det tar och kan tillsammans med dig planera hur ofta vi ska komma och hur länge varje städning kommer att ta i fortsättningen.

I ett veckostädsuppdrag ingår vanligen att:

  • Dammtorka möbler och hyllor
  • Dammsuga mattor och golv
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Städa toalett med dusch/badkar, kranar, vitvaror och handfat
  • Torka av köksluckor
  • Tömma papperskorgar och slänga sopor

Fönsterputs ingår inte i ordinarie städningstjänst, men kan beställas separat via Veteranpoolen. När du kontaktar oss så berättar du om ditt städprojekt och vi kommer att se till att hjälpa dig på bästa sätt.

Så här anlitar du städservice i Norrköping från oss på Veteranpoolen:

Fyll i intresseanmälan som du hittar här på hemsidan och beskriv ärendet. Vi kommer då att höra av oss till dig så snart vi kan. Vill du ha direktkontakt kan du ringa till vårt kontor och berätta om uppdraget för oss. När vi fått en bild av dina behov och arbetet som skall göras letar vi efter en matchande kompetens i vår resurspool. När denne är funnen blir du kontaktad och ni kan tillsammans gå igenom vad som skall göras och när.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla pensionärer, genom ålder eller avtal, som fortsatt att arbeta för att de vill och kan. När de arbetar för Veteranpoolen förfogar de över sin egen tid och bestämmer själva vilka uppdrag de vill tar. Veteranpoolen värdesätter den sortens kunskap och skicklighet som kommer med lång erfarenhet, våra veteraner erbjuder dig engagerad och noggrann städservice.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN