Målare i Norrköping

Behöver du hjälp med att måla om huset?Veteranpoolen i Norrköping har skickliga veteraner med lång erfarenhet av måleri som gärna står till din tjänst.
Vi servar hela Norrköping.

Veteranpoolens målare kan hjälpa dig med både små och stora projekt. Oavsett om du vill måla om hela huset eller bara listerna i ett rum så kan du anlita våra erfarna veteraner. Vi kan planera hela projektet tillsammans med dig och utföra delar av, eller hela, processen. Vi anpassar alltid våra tjänster efter dina behov.

Vi börjar med förarbetet. Vi rengör först och spacklar och slipar innan vi sätter igång att måla. Om målningen ska ske på hög höjd så kan det behövas en målarställning. En sådan kan hyras genom oss vid behov.

Några exempel på vad vi kan måla:

  • Fönster och dörrar
  • Köksluckor
  • Innerväggar
  • Ytterväggar
  • Lister
  • Möbler
  • Staket och altan
  • Tak och golv

När vi arbetar hos dig använder vi oss av det material och de verktyg som du har hemma hos dig. Behöver du råd vid inköp bistår vi gärna vid förfrågan på förhand.

Anlita en målare genom Veteranpoolen i Norrköping

Du kommer i kontakt med oss genom att skicka in en intresseanmälan som du hittar här på hemsidan, men du kan också ringa oss på 011-10 32 00. Berätta för oss om ditt måleriprojekt och vad du vill ha utfört.
Vi söker då igenom våra resurser för att hitta rätt målare för just ditt uppdrag. Denne kommer att kontakta dig så att ni tillsammans kan planera upplägget. Utifrån detta utformas en offert som du kan godkänna och arbetet sätter igång.

Veteranerna som arbetar via Veteranpoolen är alla pensionärer med lång yrkeslivserfarenhet och kunskap som har valt att fortsätta att erbjuda sina tjänster inom respektive yrkesområden då de är vida efterfrågade. Våra veteraner arbetar för att de vill och kan och bestämmer själva vilka uppdrag de vill åta sig. Hos Veteranpoolen disponerar de över sin egen tid och tar sin an projekt efter tillgänglighet och intresse. Hos oss får du alltid engagerade och skickliga hantverkare!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN