Snickare i Norrköping

Veteranpoolen i Norrköping har många erfarna snickare att erbjuda. Oavsett om du har ett stort eller ett litet projekt så kan våra snickare hjälpa dig. Många har jobbat flera år inom snickeribranschen medan andra har lång erfarenhet av att snickra på fritiden. Hör av dig till oss och vi ser till att skaffa kunnig personal till ditt snickeriprojekt.

Har du länge funderat på att skaffa en altan till ditt hus eller sommarstuga? Kanske du skulle vilja fräscha till köket med nya köksluckor eller byta ut listerna i hemmet? Vilka snickeriprojekt du än har så kan vi hjälpa dig. Vi på Veteranpoolen anpassar alltid våra tjänster efter dina behov.
Våra veteraner kommer att finnas till hands under hela projektet. Vi planerar det tillsammans med dig vid behov och vi kan även hjälpa dig att köpa rätt material om du är osäker.

I övrigt använder vi oss av de verktyg och det material du tillhandahåller på plats när vi arbetar hos dig. Till vissa projekt kan man behöva avancerade verktyg som exempelvis borrhammare eller bensindrivna motorsågar, sådana verktyg kan du hyra hos oss.

Vi kan hjälpa dig att:
  • Byta köksinredning
  • Ta ner innerväggar eller sätta upp nya
  • Byta fasadpanel
  • Bygga altan
  • Sätta in fönster

Så här anlitar du en snickare via Veteranpoolen:

Hör av dig till oss och berätta om ditt projekt så hittar vi den bästa kompetensen för arbetet.
Du når oss genom att fylla i intresseanmälan som du hittar här på hemsidan. Beskriv uppdraget så utförligt du kan så återkommer vi till dig per telefon eller e-post.
Du kan också ringa oss direkt och berätta för oss om ditt projekt, du når oss på telefonnummer 011-103200.
När vi hittat rätt snickare för dig kontaktas du av denna och ni kan tillsammans planera för hur arbetet skall utföras.
Du får en offert för godkännande och när du accepterat denna kan snickaren påbörja projektet på din signal.

Veteranerna som arbetar via Veteranpoolen är samtliga pensionärer som har mycket erfarenhet och kunskap inom sina aktuella yrkesområden. De har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan och disponerar själva över sin tid. De väljer uppdrag baserat på intresse och tillgänglighet, du är alltså garanterad motiverad och engagerad arbetskraft när den kommer från Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN