Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Nyköping

Äger du en fastighet i Nyköping som är i behov av service?
Veteranpoolen Nyköping förmedlar erfarna fastighetsskötare i ditt område.

Redan idag stöttar vi många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med löpande fastighetsunderhåll. Vi kan även rycka in vid större renoveringsarbeten eller vid ordinarie personals oplanerade frånvaro. Vi sätter en ära i att vara flexibla och anpassa oss efter era behov och önskemål, vi kan ofta anlitas med kort varsel.
Våra veteraner har under sina arbetsliv hunnit samla på sig åtskilliga av de kompetenser som behövs för fastighetsskötsel, nedan ser du några exempel på rutinuppgifter som vi kan utföra.

Några exempel på vad vi kan göra i din fastighet:

  •  Byta lampor som gått sönder
  •  Se till att soprum hålls rena och att sopsortering fungerar
  •  Sköta trappstädning
  •  Se om tvättstuga
  •  Sköta trädgård och rabatter som hör till fastigheten, rensa rabatter, plantera  blommor mm.
  •  Skotta snö och sanda

Vill du anlita vår fastighetsservice i Nyköping?
Beskriv uppdraget du ser framför dig i vårt formulär för intresseanmälan. Du är förstås också välkommen att ringa vårt lokala kontor i Nyköping. Vi letar därefter i vår veteranpool efter en profil som vi tror passar dig, baserat på informationen du gett oss i vårt samtal. Veteranen och ni själva kan sedan gå igenom uppdraget på plats och vi kan därefter ta fram en offert. Vi ordnar sedan så att samma person sköter uppdraget kontinuerligt, för god lokalkännedom och väl utfört arbete.

Hos Veteranpoolen arbetar erfarna yrkesmän och professionella som har passerat pensionsåldern men fortsatt att arbeta ändå för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och väljer ut sina uppdrag efter intresse och tillgänglighet. På så sätt kan du anlita våra tjänster tryggt försäkrad om att den resurs vi sänder till dig är både motiverad och ansvarsfull.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN