Veteranpoolen Nyköping

Vi servar följande kommuner:
 • Gnesta
 • Nävekvarn
 • Nyköping
 • Oxelösund
 • Stigtomta
 • Trosa
 • Tystberga
 • Vagnhärad
Adress :
Hamnvägen 15, 611 31, Nyköping (postadress Arnöleden 1C )
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt

Lunch 11:30-12:30.

Kontaktpersoner
Peter Holmström
Peter Holmström
Kristin Bladh Ström
Kristin Bladh Ström
Karin Lindvall
Karin Lindvall
Lediga jobb
 • Pensionerad hantverkare inom måleri sökes för uppdrag

  Uppdrag
  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande hantverksuppdrag och behöver utöka vår pool. Vi har idag väldigt många nöjda kunder på privatsidan. Vi utför många målningsarbeten både utom- och inomhus.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Du bör ha erfarenhet från hantverkaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat. B-körkort är ett krav då vi måste kunna ta oss till kunderna. 

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Reastaurangvärdar till känd snabbmatsrestaurang

  Vi söker dig som är glad, positiv och gillar att ta hand om kunder samt kan tänka dig att arbeta helger som värd/värdinna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att välkomna gäster, hjälpa kunder med beställning och ha ett öga för trivsel i matsalen.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Nyköping
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan