Fönsterputs i Nyköping

Behöver du ett handtag när fönstren ska putsas?
Hos oss på Veteranpoolen i Nyköping har vi många veteraner med lång erfarenhet av fönsterputsning som gärna erbjuder sina tjänster. Våra veteraner är människor med stor kunskap och kompetens som de förvärvat genom sina långa arbetsliv, och nu ställer till ditt förfogande.
Vi utför fönsterputsningsuppdrag, stora som små, utifrån just dina behov. Du kan boka våra tjänster för kontinuerligt uppdrag eller som ett engångprojekt.

När vi arbetar hos dig använder vi oss av det material som du tillhandahåller på plats.
Det kan alltså vara en god idé att se över ditt utbud innan vi kommer hem till dig. Skulle det vara så att något särskilt saknas, kanske en steg för högre höjder, så kan vi ordna detta vid förfrågan.

Innan putsningen tar vi gärna bort blomkrukor, gardiner och prydnadsföremål, men gör du detta på förhand själv så går arbetet givetvis snabbare.

Så här kommer du i kontakt med en fönsterputsare i Nyköping:
Fyll i blanketten för intresseanmälan här intill. Du kan även ringa direkt till Veteranpoolens kontor i  Nyköping. Beskriv för oss hur många fönster du vill ha putsade, hur stora de är, om de är vändbara och om de har dubbla glas som ska öppnas och tvättas på insidan.

När vi fått dina önskemål hittar vi en lämplig veteran för dig bland våra resurser. Denne kontaktar sedan dig så att ni gemensamt kan dra upp riktlinjerna för arbetet som skall påbörjas. Därefter skickar vi en offert till dig, när du godkänt denna kan arbetet sätta igång.

Våra fönsterputsare är alla pensionärer genom avtal eller ålder. De har fortsatt att arbeta för att de vill och kan, och väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig. Det fungerar också som en garanti för att du får en motiverad veteran till din hjälp som arbetar med stor skicklighet och noggrannhet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN