Gräsklippning i Nyköping

Bor du i Nyköping och behöver hjälp med trädgårdsarbetet?
Det kan gälla återkommande arbete med klippning av gräset, eller kanske mer säsongsbetonat arbete som att klippa häcken, räfsa löv eller beskära rosorna. Vår och höst kan ju också rejäla storstädningar i trädgården bli aktuella.
Vi har kompetensen du söker hos Veteranpoolen!
Veteranerna i vår personalpool är alla skickliga trädgårdsmästare med ett yrkesliv inom trädgård och anläggning bakom sig eller annan likvärdig erfarenhet. De erbjuder sina tjänster till just dig, oavsett om det är ett återkommande uppdrag eller ett större projekt av engångskaraktär. Vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel och försöker alltid att anpassa våra tjänster efter dina behov.

Här nedan finner du flera exempel på vad vi kan göra:

  •  Klippa gräset
  •  Vattna
  •  Kratta och rensa grusgångar
  •  Rensa ogräs i rabatter och planteringar
  •  Kratta löv
  •  Beskära buskar

Vi kan även vara behjälpliga vid bortforsling av eventuellt trädgårdsavfall.
Vi använder oss av det material du tillhandahåller när arbetet skall utföras. Skulle något särskilt avancerat redskap behövas kan detta hyras via Veteranpoolen vid förfrågan.

Vill du ha hjälp med din trädgård gör du så här:
Fyll i vår blankett för intresseanmälan eller ring direkt till vårt kontor i Nyköping.
Berätta lite för oss om din trädgård och vilka önskemål du har. Berätta om det gäller ett kontinuerligt uppdrag eller engångsprojekt.
När vi har skapat oss en bild av dina behov kommer vi att välja ut den veteran vars kompetens passar dig allra bäst. Veteranen tar sedan kontakt med dig och tillsammans kan ni gå igenom arbetet. Efter detta skickar vi dig en offert för godkännande.
Är uppdraget av återkommande art kommer samma veteran att ta hand om din trädgård varje gång, för så gott resultat som möjligt.

Veteranerna som arbetar hos oss är  alla pensionärer genom avtal eller ålder som har valt att arbeta vidare för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och väljer de uppdrag de vill åta sig, vilket säkerställer att arbetet blir väl utfört av motiverad och driven arbetskraft.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN