Barnvakt i Nyköping

Bor ni i Nyköping och är i behov av en barnvakt?
Kontakta oss på Veteranpoolen.
Här finns veteraner med lång erfarenhet av barn och barnpassning, en del även med yrkesbakgrund inom pedagogik. Vår barnvakt fungerar lite som en extra mormor eller farmor som kan ge er familj tid där resursen behövs som bäst.
Oberoende om ni behöver stöd på fasta tider varje vecka eller bara någon som kan hoppa in då och då så hittar ni rätt person hos oss. Vi kan ställa upp tidigt såväl som sent på kvällen och kan även skjutsa till olika aktiviteter och hämta från skolan.

Nedan finner du några exempel på vad vi kan göra för er familj:

  •  Hämta och lämna på dagis eller skola
  •  Laga middag eller fixa mellanmål
  •  Skjutsa till och hämta på fritidsaktiviteter
  •  Hjälpa till med läxläsning
  •  Sitta barnvakt sena kvällar och helger då ni är på fest eller måste jobba över

Så här hittar du er barnvakt hos Veteranpoolen:
Först fyller ni i vår intresseanmälan eller så ringer ni direkt till oss på vårt kontor här i Nyköping. Berätta för oss hur många barn som finns i familjen och hur gamla de är. Är det något speciellt som vi bör veta om barnen och deras behov? Beskriv även vilka moment ni vill ha hjälp med och vilka tider. Med hjälp av era uppgifter söker vi sedan efter den barnvakt vi tror passar bäst för dig i vår resurspool.
När vi har hittat en eller flera lämpliga profiler så arrangerar vi så att ni får träffa dessa innan ni bestämmer er. Det är viktigt att trevnaden mellan er familj och vår veteran är ömsesidig. När ni sedan bestämt er är det självklart samma veteran som kommer till er kontinuerligt, om inte annat sägs, för er bekvämlighets skull.

Veteranerna som arbetar hos oss på Veteranpoolen är alla människor som passerat pensionsåldern men fortsatt att arbeta för att de vill och kan. Hos oss kan personalen själva disponera över sin tid och välja ut vilka uppdrag de vill åta sig. Det säkerställer att ni får en trygg och trivsam barnvakt till er hjälp varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN