Trädbeskärning i Nyköping

Naturen är viktig för oss. Inte bara hemma i våra trädgårdar, utan även i stadsmiljö. Det för in det gröna, skänker oss frukt, ger skugga och renar luften runtomkring. För att behålla den fina miljön är det viktigt att vårda och ta hand om sina träd på rätt sätt. Att beskära träden är en fundamental del i att hålla dem friska. Vi på Veteranpoolen utför trädbeskärning i Nyköping för både företag och privatpersoner, och har många års erfarenhet inom området.

Vi använder JAS-metoden

För att bäst bevara Nyköpings trädrika miljö använder vi oss av JAS-metoden när vi beskär träd. Att beskära träd utifrån JAS-metoden innebär att man beskär dem under sensommaren eller tidig höst. Det är bevisat att träden mår bättre av att beskäras strax innan de går in i vintervila. En annan fördel med att utföra arbetet under den här tidsperioden är att det är enklare att upptäcka om träden är angripna av ohyra och i så fall besluta om vilka ingrepp som behöver göras.

Kontakta oss

Alla våra medarbetare på Veteranpoolen består av duktiga yrkesmän och veteraner som har tidigare erfarenhet av trädbeskärning och som gärna hjälper dig med dina träd. Kontakta oss genom att fylla i intresseanmälan här på vår hemsida och sedan kommer vi att ringa upp dig. Ange gärna i formuläret hur många och vilket slags träd arbetet rör sig om. Med denna information kommer vi att göra en matchning i vår pool för att hitta den veteran som är bäst lämpad att hjälpa dig. Du blir sedan kontaktad av denne och ni kommer tillsammans överens om arbetets detaljer. Kom ihåg att tala om ifall du inte har de verktyg som krävs för att utföra arbetet. I så fall tar veteranen med sig det som behövs.

RUT-avdrag

Sedan augusti 2016 faller trädbeskärning in under RUT-avdraget. Det innebär att om du anlitar någon från Veteranpoolen så kan du få skatteavdrag på dina valda tjänster. Det är viktigt att du redan i kontaktformuläret berättar att du vill få RUT-avdrag på arbetet så att vi kan ange det på din räkning.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN