Privat hemtjänst i Nyköping

Har du någon äldre anhörig boende i Nyköping som är i behov av hjälp i hemmet?
Det kan gälla saker som skjuts och ledsagning till inbokade läkartider, matlagning eller lättare hushållssysslor och göromål i trädgården.
Hos Veteranpoolens hemservice kan du hitta hjälpen ni behöver.

Många människor tycker att det är svårt att räcka till för sina äldre anhöriga. När åldern tar ut sin rätt blir det allt svårare för många att klara vardagens sysslor i det egna hemmet. Som yngre släkting eller anhörig vet du säkert hur stressigt det kan bli att försöka hinna hjälpa till med allting.
Vårt koncept ”äldre hjälper äldre” har varit en succé ända sedan starten.

Veteranerna som arbetar för vår hemservice är människor med lång erfarenhet från tidigare yrkesliv. De är själva i pensionsåldern men fortsätter att arbeta för att de vill och kan. Deras livserfarenhet kommer ofta väl till pass när de arbetar med vår hemservice, då de vet vad det innebär att bli äldre.

Vi strävar alltid efter att er anhörige och vår veteran skall ha gemensamma intressen för att öka trevnaden. Det är givetvis alltid samma veteran som kommer hem till er anhörige, för er bekvämlighets skull. Vår hemservice täcker inte bara det praktiska, våra veteraner finns även till för er anhörige när social eller fysisk aktivering behövs. Det kan gälla enkla saker, som promenader, museibesök eller att gå på konditori. Vi är lyhörda inför era och er anhöriges önskemål.

Några saker vi kan göra för din anhörige:

  •  Hjälp med vardagssysslor, som lättare städning, tvätta och stryka
  •  Praktiska göromål, skotta snö, byta glödlampor eller klippa gräset
  •  Social aktivering, som promenader, fika på stan och andra utflykter
  •  Ledsaga och skjutsa till tandläkare, läkare och apotek

När vi arbetar för er och er anhörige får ni tillsammans tid över för kvalitetstid och umgänge och slipper stressa bort tiden med en massa saker som ska fixas i hemmet.

Om ni vill anlita Veteranpoolens hemservice i Nyköping:
Kontakta oss och berätta om era behov. Du når oss antingen genom att fylla i intresseanmälan bifogad här eller genom att ringa oss på kontoret i Nyköping.
Beskriv er situation, vad ni önskar ha hjälp med och i vilken omfattning.
Vi kommer att matcha era önskemål mot våra veteraner för att hitta bästa möjliga person för uppdraget.

För att säkerställa ömsesidig trivsel och bekvämlighet låter vi er gärna träffa ett par olika passande kandidater innan ni bestämmer er. För er trygghets skull bär vår personal alltid en särskild legitimation med sig som vi utfärdar.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN