Målare i Nyköping

Bor du i Nyköping och behöver hjälp med ett måleriprojekt?
Vi har den arbetskraft du behöver.
Hos Veteranpoolen finner du kunniga målare, både yrkesmålare och andra skickliga med lång erfarenhet av arbetet. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet kan du hos oss anlita en kompetent målare, här kan du få hjälp med allt.
Ett väl utfört förarbete är a o och för ett gott resultat. Vi skrapar, spacklar, slipar och täcker golv och lister. Vi kan även vara behjälpliga vid materialtransport och sortering av måleriavfall när arbetet är slutfört.
När vi arbetar använder vi oss av de redskap och material som du tillhandahåller på plats, skulle det dock vara så att du behöver hjälp med att välja ut penslar och färger så kan vi assistera vid inköp av detta.

Vi kan ta oss an de flesta typer av måleriprojekt, stora som små, inklusive planering och förarbete liksom efterarbete. Några exempel på vad vi gör:

  •  Skrapa och måla fasader
  •  Måla om staket och altaner
  •  Måla listor och kring fönster
  •  Skrapa rent från gammal tapet och färg
  •  Spackla och måla innerväggar

I vår pool har vi flera skickliga och professionella veteraner med många års erfarenhet av måleri. De är pensionärer som valt att arbeta vidare och ställa sin kompetens och erfarenhet till ditt förfogande. De väljer själva ut vilka uppdrag de vill ta sig an, vilket säkerställer ett gott resultat och att du får en pålitlig och skicklig målare till din hjälp.

För hjälp med måleri i Nyköping, gör så här:
Fyll i vår blankett för att anmäla intresse. Beskriv ditt projekt och vad du vill ha gjort.
Du kan också ringa till vårt lokalkontor i Nyköping. Berätta så mycket du kan om arbetet som ska utföras och hur omfattande det är. Vi kan då enklare leta efter just den resurs som passar dig och ditt uppdrag bäst. Den utvalde veteranen kommer sedan själv att kontakta sig så att ni tillsammans kan planera uppdraget ytterligare. Efter detta skickar vi en offert till dig för godkännande. När du har givit detta, kan arbetet börja.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN