Städning i Nyköping

Bor du i Nyköping och behöver hjälp med städning hemma?
Hjälp finns att få hos Veteranpoolen. Hos oss arbetar många skickliga veteraner med stor erfarenhet av lokalvård, oavsett om det gäller ett engångsuppdrag eller kontinuerlig veckostädning så kan du kontakta oss för professionell och snabb hjälp.

För din bekvämlighets skull är det alltid samma veteran som kommer hem till dig på kontinuerligt uppdrag. Vi är lyhörda inför dina behov och anpassar alltid vårt arbete efter dina önskemål.

Detta gör vi under en veckostädning:

  •  Dammtorkar möbler och hyllor
  •  Dammsuger golv och mattor
  •  Våttorkar golv
  •  Putsar speglar
  •  Rengör köksskåp och vitvaror
  •  Städar badrum/duschutrymmen samt toalett
  •  Putsar speglar

Fönsterputsning ingår inte i veckostädning, men detta kan du beställa separat av oss.
När vi arbetar hos dig använder vi oss av det städmaterial som du tillhandahåller på plats. Därför kan det vara en god idé att gå igenom detta innan vårt första besök, skulle något särskilt material behövas kan vi ordna detta vid förfrågan.

Så här anlitar du städhjälp från Veteranpoolen Nyköping:
Börja med att fylla i vår intresseanmälan eller ring direkt till vårt kontor i Nyköping. Beskriv övergripande bostaden du vill ha städad, vad du vill få gjort samt hur ofta det ska ske. Vilka veckodagar som passar dig bäst kan du också ange. Vi kommer sedan att matcha dina önskemål och behov mot våra resurser i Veteranpoolen för att hitta en passande veteran. Du kommer sedan att kontaktas av denne så att ni tillsammans kan gå igenom uppdraget och när arbetet skall påbörjas.

Oftast behöver vi utföra en första städning, som bör få ta lite längre tid, innan vi vet säkert hur lång tid det tar att städa just din bostad för att uppnå dina önskemål. Olika bostäder har olika förutsättningar som vi går igenom tillsammans med dig. Därefter kan vi göra upp en plan för våra återkommande besök.

Våra veteraner som arbetar på Veteranpoolen är pensionerade med långa yrkesliv och mycket erfarenhet bakom sig. De har valt att ställa sin kompetens och kunskap till ditt förfogande för att de vill och kan. Våra veteraner väljer själva ut de uppdrag de vill åta sig, det innebär att du kan vara trygg i vetskapen om att du får en erfaren och motiverad hjälp hem till dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN